zaterdag, juni 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Dildo’s maken voor betere hygiëne
Dildo’s maken voor betere hygiëne

Dildo’s maken voor betere hygiëne

  • Nederland
  • Elk jaar wordt er door 3FM geld ingezameld voor het Rode Kruis met Serious Request. Dit jaar kun je wel op een heel bijzonder veilings-item bieden, namelijk een homeparty voor 4 personen om dildo’s te gaan maken.
  • gemaakte-dildos
  • Workshop Dildo's maken
  • www.dildos-maken.nl
  • info@dildos-maken.nl
  • Contactpersoon: Matthijs Borgdorff Tel: 06 817 87 337

Elk jaar wordt er door 3FM geld ingezameld voor het Rode Kruis met Serious Request. Daarbij wordt een veiling georganiseerd met verschillende leuke of gekke items. Het geld dat dit jaar met de veiling wordt opgehaald is voor betere hygiëne voor landen in Azie en Africa.  Dit jaar kun je wel op een heel bijzonder veilings-item bieden, namelijk een homeparty voor 4 personen om dildo’s te gaan maken.

Workshop Dildo’s Maken bied namelijk een homeparty aan waarbij ieder in 3 uur tijd, zijn eigen dildo gaat maken. ‘Je kunt de dildo helemaal maken zoals jij dat wilt, realistisch, creatief, met vormpjes erop’, verteld Matthijs Borgdorff enthousiast. Zelf noemt hij zich ‘Erecteur’ en geeft deze workshop door het hele land. ‘We komen gewoon bij de mensen thuis en nemen alles mee voor deze bijzondere workshop.’ ‘Men begint met het kleien van de vorm en aan het eind van de workshop heeft iedereen een echte dildo van silicone in de kleur die ze willen.’

Het net beginnend bedrijfje heeft Radio 3FM standaard aan staan. ‘We hoorde over zoveel leuke projecten om geld binnen te halen voor het goede doel dat we ook graag wilde meedoen.’ Niet alle goede doelen staan echter te wachten op een cursus dildo maken. ‘We hebben de workshop al eens eerder aangeboden aan een goed doel, maar sommige organisaties vinden ons toch iets te sexy.’ Zelf zien ze zich als een leuke workshop met een pikant randje.

Wil je op dit of andere items bieden voor Serious Request? Kijk dan op www.marktplaatsveilt.nl

Mocht je meer willen weten over een workshop dildo’s maken, kijk dan op www.dildos-maken.nl

Over Matthijs

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top