zaterdag, oktober 23, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Diplomering Roomservice Medewerkers MST Ziekenhuis
Diplomering Roomservice Medewerkers MST Ziekenhuis

Diplomering Roomservice Medewerkers MST Ziekenhuis

  • Nederland
  • Diplomering Roomservicemedewerkers MST ziekenhuis. Na het slagen van de eerste drie groepen, starten er in februari weer drie nieuwe groepen. Wilt uw organisatie zijn medewerkers ook opleiden? Neem dan contact met ons op!
  • MST RSM geslaagd - December 2016
  • Threewise
  • www.threewise.nl
  • janina@threewise.nl

Op 7 december 2016 was het zover voor de eerste drie groepen Roomservice Medewerkers (RSM). De zaal was tot de nok gevuld met de geslaagde deelnemers en hun familieleden. Ook waren de trainers, de floormanagers en andere nauwbetrokkenen aanwezig op deze speciale dag.

Michiel Klatte opende deze feestelijke bijeenkomst. Vervolgens werd er gesproken door een lid van de raad van bestuur: Jeroen van Boon. Jeroen is trots op alle deelnemers die het afgelopen jaar heel hard hebben gewerkt aan deze opleiding.

Naast de opleiding hebben de deelnemers zich ook op het werk volledig ingezet om de overgang naar het nieuwe concept succesvol te maken.  De CQ-index laat zien dat de patiënt tevredenheid erg is gestegen sinds de opleiding RSM van start is gegaan. Iets waar iedereen trots op mag zijn! Verder hebben Roland de Groot, Corine Baart en een aantal docenten de deelnemers bedankt en gefeliciteerd met het behalen van hun opleiding.

De deelnemers werden na alle mooie woorden in groepjes naar voren geroepen om hun diploma’s te ondertekenen. Zij kregen daarnaast ook nog een bosje bloemen, een medaille en een gastvrijheidsdoek cadeau ter ere van hun slagen. Nadat iedereen zijn diploma had ondertekend en de cadeautjes in ontvangst had genomen, werd er nog een groepsfoto gemaakt. Namens Threewise, bedankt voor de goede inzet het afgelopen jaar en van harte gefeliciteerd met jullie diploma!

Start er in uw ziekenhuis ook een nieuw concept? Dan zou de opleiding Roomservice medewerker zeker interessant kunnen zijn voor uw medewerkers! Voor meer informatie over de opleiding en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met janina@threewise.nl.

Website: http://www.threewise.nl/diploma-uitreiking-rsm/
Telefoon: 070-3029955

Over Threewise

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top