donderdag, april 9, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Disruptive Logistics centraal tijdens vakbeurs ICT & Logistiek in Jaarbeurs, Utrecht
Disruptive Logistics centraal tijdens vakbeurs ICT & Logistiek in Jaarbeurs, Utrecht

Disruptive Logistics centraal tijdens vakbeurs ICT & Logistiek in Jaarbeurs, Utrecht

  • Nederland
  • Vakbeurs ICT & Logistiek staat dit jaar in het thema van Disruptive Logistics. Bezoekers krijgen onder meer inzicht in de ontwikkelingen in logistiek, dataopslag, databeveiliging en servicemanagement. Deze editie van ICT & Logistiek vindt plaats op 2 en 3 november 2016 in Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers kunnen zich nu gratis registreren.
  • Jaarbeurs
  • info@jaarbeurs.nl

Tijdens ICT & Logistiek draait het allemaal om Disruptive Logistics. “Organisaties moeten steeds slimmer en efficiënter werken om te voorzien in de wensen van hun klanten. Er is meer nodig dan systeeminnovatie en Disruptive Logistics is hierbij het antwoord. Met vernieuwende technologie kun je disruptive zijn, maar juist de mens is de doorslaggevende of remmende factor. De centrale vraag is: hoe organiseer je deze synergie tussen technieken, processen en mensen? Tijdens ICT & Logistiek 2016 worden de oplossingen getoond en handvatten aangereikt om een concrete start te maken in het transformeren en optimaliseren van de logistieke organisatie”, zegt Paul Verdult, brandmanager bij Jaarbeurs.

Diverse thematische keynotesessies tijdens ICT & Logistiek
Er is een breed seminarprogramma met keynotesessies vanuit verschillende invalshoeken. De vijf subthema’s zijn: Transport, Magazijn & Distributie, Business Intelligence & Analytics, Mens & Milieu en Sales & Operation Planning. Zo is Walther Ploos van Amstel aanwezig, goeroe in de logistieke sector en gespecialiseerd in stedelijke distributie. Jack van der Veen is hoogleraar Supply Chain Management aan de Nyenrode Business Universiteit en verbonden aan de EVO-leerstoel Supply Chain Management. Hij geeft een lezing over de noodzaak van een verandering van de bedrijfscultuur gericht op samenwerking en innovatie in de supply chain. Eugene Kersjes, vicepresident van Ricoh Supply Chain Management, vertelt over de verbouwing van het vooruitstrevende distributiecentrum van Ricoh.

Registreren kan gratis via de website van ICT & Logistiek. Hier staat ook meer informatie over het beursprogramma. Bezoekers krijgen toegang tot alle gelijktijdig in Jaarbeurs georganiseerde IT-vakbeurzen:
Infosecurity.nl, Storage Expo en The Tooling Event. Alle beurzen vinden plaats op 2 en 3 november 2016 van 09.30 uur tot 17.00 uur.

Over ICT & Logistiek
De vakbeurs ICT & Logistiek vindt plaats op 2 en 3 november 2016 in Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens seminars, keynotes en casestudies verwoorden marktleiders, verenigingen en ICT-professionals hun visies, ideeën en antwoorden op de meest actuele ICT-thema’s in de logistieke keten. Met Disruptive Logistics als overkoepelend thema van deze editie.

Over Jaarbeurs
Het inspireren, motiveren en activeren van handel is waar Jaarbeurs zich dagelijks voor inzet. Hiermee verbinden we mensen en markten, handelaren en producenten. Dit doen we door waardevolle ontmoetingen te creëren, zowel fysiek als online. Zo brengen we mensen in contact met elkaar. Hiertoe beschikt Jaarbeurs over een kleurrijk palet aan mogelijkheden. Jaarbeurs organiseert beurzen, summits en evenementen. Daarnaast positioneert Jaarbeurs onlineplatforms en bieden we bijzondere accommodaties, catering en services.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top