maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / DJ Armin van Buuren voortaan in Madurodam
DJ Armin van Buuren voortaan in Madurodam

DJ Armin van Buuren voortaan in Madurodam

  • Nederland
  • Dit seizoen zijn er bij Madurodam nieuwe interactieve doe-dingen toegevoegd aan het park en één daarvan is de DJ Tafel.
  • Madurodam
  • http://www.madurodam.nl
  • info@madurodam.nl

Madurodam geeft bezoekers de unieke mogelijkheid om het hele jaar zelf als DJ aan de slag te gaan. Voor het podium dansen Madurodammertjes mee op de muziek. Samen met vrienden en familie kunnen bezoekers hun eigen hit mixen en online delen. Bezoekers ontdekken zodoende op een leuke interactieve manier waar een klein land groot in is.

Armin van Buuren en Madurodam
Al jaren staan we bekend als het land waar veel DJ talent vandaan komt. Dancemuziek van Nederlandse artiesten is wereldwijd succesvol. Niemand minder dan Nederlands trots en één van de grootste export ‘producten’, DJ Armin van Buuren zal zich verbinden aan Madurodam omwille van de DJ Tafel. De DJ booth op het podium bij de DJ Tafel in Madurodam wordt dan ook bemand door een miniatuur versie van Armin van Buuren. Armin van Buuren krijgt zijn eigen Madurodammertje overhandigd die hem de komende tijd zal vergezellen tijdens zijn wereldwijde tour.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top