dinsdag, april 13, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / dmlights lanceert 3D Homeplanner
dmlights lanceert 3D Homeplanner

dmlights lanceert 3D Homeplanner

  • Internationale
  • Als extra service voor haar klanten, biedt dmLights.nl, een online shop voor verlichting, de 3D Homeplanner aan. Met dit softwareprogramma (dat volledig online te gebruiken is) kan iedere klant makkelijk zijn/haar droominterieur ontwerpen.
  • new%2Bkitchen-SMALL
  • dmlights
  • https://www.dmlights.nl
  • kevin.vt@dmlights.nl
  • Over dmlights: dmLights is de webwinkel van Elektriciteit Paul De Meutter CV, de specialist in alle elektrische materialen en benodigdheden. De deur van onze webwinkel staat elk uur van de dag voor jou open. Onze fysieke winkel is gelegen in België, in de provincie Antwerpen te Heist Op Den Berg om precies te zijn. Met meer dan 40 000 verschillende producten van 88 verschillende kwaliteitsmerken is het meer dan een aanzienlijke speler.

De 3D Homeplanner is een ingenieuze tool waarmee je een volledig interieur kan nabouwen én voorzien van de mooiste designverlichting. De software maakt gebruik van een drag-and-drop systeem, waarmee je super eenvoudig een grondplan kan tekenen en meubels naar de verschillende kamers kan slepen. De drempel om deze tool te gebruiken ligt dus bijzonder laag.

Wat deze 3D Homeplanner pas écht uniek maakt, is het feit dat je de verlichting kan aan- en uitschakelen of zelfs dimmen. Dit heeft een grote invloed op de sfeer van de uiteindelijke HD-render.

Nog een pluspunt van deze tool, is dat er gebruik wordt gemaakt van echte meubelen en accessoires. Je zal dus misschien jouw eigen meubelen in de uitgebreide catalogus terugvinden. Bovendien is er enorm veel keuze, gaande van duizenden sofa’s tot honderden kasten. Voor elke interieurstijl zijn er dus verschillende modellen te vinden.

De 3D Homeplanner is gratis te gebruiken op deze pagina:https://www.dmlights.nl/homeplanner/introduction. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Je vindt er tevens creaties van andere bezoekers, die je zelf kan gebruiken als basis voor jouw interieur. Zo hoef je niet van een wit blad te beginnen.

Over Kevin

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top