zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / DNB: Internationaal congres wereldwijde verzekeringstoezichthouders in Amsterdam
DNB: Internationaal congres wereldwijde verzekeringstoezichthouders in Amsterdam

DNB: Internationaal congres wereldwijde verzekeringstoezichthouders in Amsterdam

  • Nederland
  • De internationale organisatie van toezichthouders op de verzekeringssector (IAIS), houdt de komende week haar jaarlijkse congres in Amsterdam. Ruim zeshonderd vertegenwoordigers van toezichthouders, verzekeraars en andere belanghebbenden komen bijeen in het Okura Hotel om met elkaar te spreken over de belangrijkste wereldwijde thema's in de verzekeringsbranche. Het thema van dit jaar is ’Enhancing policyholder protection and financial stability through governance and risk management’. De Nederlandsche Bank (DNB) is dit jaar de organisator van deze prestigieuze bijeenkomst, waar onder meer minister Dijsselbloem van Financiën een speech zal houden.
  • DNB
  • http://www.dnb.nl
  • info@dnb.nl
  • http://www.dnb.nl/nieuws/nieuwsoverzicht-en-archief/persberichten-2014/dnb313793.jsp

De Internation Association of Insurance Supervisors (IAIS) is het wereldwijde forum voor toezichthouders inop de verzekeringsbranche. De Nederlandsche Bank (DNB) is als toezichthouder op de Nederlandse verzekeraars en financiële stabiliteit de Nederlandse vertegenwoordiger in deze organisatie. Meer informatie over de conferentie is te vinden op www.iais2014.org.

Vertegenwoordigers van de media die zich nog willen aanmelden voor het openbare gedeelte van de conferentie, donderdag 23 en vrijdag 24 oktober, kunnen zich aanmelden via iais2014@mci-group.com.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top