woensdag, oktober 24, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / DNB legt bestuurlijke boete op aan Land Pensioen B.V. van EUR 10.000,-.
DNB legt bestuurlijke boete op aan Land Pensioen B.V. van EUR 10.000,-.

DNB legt bestuurlijke boete op aan Land Pensioen B.V. van EUR 10.000,-.

  • Nederland
  • De Nederlandsche Bank (DNB) heeft op 7 augustus 2014 een bestuurlijke boete opgelegd van EUR 10.000,- aan Land Pensioen B.V., gevestigd te Curaçao, vanwege het overtreden van het verbod van artikel 147, tweede lid, van de Pw in samenhang met de bij of krachtens het zesde lid van dit artikel gestelde voorschriften.
  • DNB
  • http://www.dnb.nl
  • info@dnb.nl
  • http://www.dnb.nl/nieuws/nieuwsoverzicht-en-archief/nieuws-2014/dnb310631.jsp

Overtreding

DNB heeft vastgesteld dat Land Pensioen B.V. artikel 147, tweede lid, van de Pw in samenhang met de bij of krachtens het zesde lid van dit artikel gestelde voorschriften heeft overtreden doordat de rapportage set Reglementen (FTK Reglementen K602) niet binnen de wettelijk vereiste termijn bij DNB is ingediend.

Boetehoogte

Het basisbedrag voor overtreding van dit wetsartikel is EUR 500.000. Bij het bepalen van de hoogte van deze boete heeft DNB in haar overwegingen rekening gehouden met de ernst en duur van de overtreding, de mate van verwijtbaarheid, de omstandigheden van het onderhavige geval en de draagkracht van Land Pensioen B.V.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top