zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / DNB ontvangt wederom Top Employers certificering
DNB ontvangt wederom Top Employers certificering

DNB ontvangt wederom Top Employers certificering

  • Nederland
  • De Nederlandsche Bank ontvangt voor de vierde keer op rij de Top Employers certificering, het keurmerk voor goed werkgeverschap van een organisatie.
  • DNB
  • http://www.dnb.nl
  • info@dnb.nl
  • http://www.dnb.nl/nieuws/nieuwsoverzicht-en-archief/nieuws-2015/dnb318719.jsp

Op 12 februari kreeg DNB de certificering toegekend. Het geeft (toekomstige) werknemers en andere stakeholders het vertrouwen dat zij kiezen voor een organisatie die wordt erkend als een van de beste werkgevers in Nederland. DNB is er dan ook trots op dat de certificering ook dit jaar is toegekend!

Kwalificaties

Na een gedetailleerd onafhankelijk onderzoek naar de Human Resource (HR) omgeving is bepaald dat DNB aan de voorwaarden voldoet. En dus gekwalificeerd is voor de Top Employers certificering 2015. In het onderzoek is het beleid van DNB beoordeeld op primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, training en ontwikkeling, organisatiecultuur en carrièremogelijkheden.

Exclusieve status

Naast DNB hebben onder andere Pepsico, Fujitsu en SNS Reaal het keurmerk ontvangen. Ondernemingen die zich kwalificeren als Top Employer kunnen een jaar lang gebruikmaken van deze exclusieve status.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top