donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / DNB Openboek Toezicht
DNB Openboek Toezicht

DNB Openboek Toezicht

  • Nederland
  • De structuur van internetpagina “markttoegang” zoals gepubliceerd door DNB is gewijzigd. Confiad wil in het verlengde hiervan attenderen op het feit dat trustkantoren behalve verplicht zijn over een vergunning te beschikken ook diverse andere meldingen (hieronder ook te verstaan verzoeken tot verklaringen van geen bezwaar) dienen te doen aan de toezichthouder (De Nederlandsceh Bank).
  • Trustbase.nu
  • http://www.trustbase.nu
  • info@trustbase.nu
  • http://www.trustbase.nu/article.php?&ik=e1082acb4dbdf88784a300aefeb5ebb3

Hierbij dienen trustkantoren te denken aan formele wijzigingen in bijvoorbeeld de structuur, groep van houders van een gekwalificeerde deelneming, bestuurders, commissarissen en medebeleidsbepalers. Ook als er materieel niets wijzigt zal er wel een melding plaats dienen te vinden.

Andere zaken die gemeld dienen te worden zijn op basis van de Beleidsregel Betrouwbaarheidstoetsing antecedenten en op basis van de Beleidsregel Geschiktheid 2012 voorgenomen benoemingen, herbenoemingen, functiewijzigingen en wijzigingen in de portefeuille of het takenpakket van de eerder genoemde groepen van personen. Mevrouw Nathalie Buijsrogge MSc van Confiad Consultancy kan u hieromtrent adviseren. Zij is bereikbaar via nathalie.buijsrogge@confiad.nl of op +31611567007.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top