maandag, juli 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / DNB: Proefpersonen gezocht voor bankbiljettenonderzoek!
DNB: Proefpersonen gezocht voor bankbiljettenonderzoek!

DNB: Proefpersonen gezocht voor bankbiljettenonderzoek!

  • Nederland
  • De Nederlandsche Bank zoekt proefpersonen voor een bankbiljettenonderzoek. We zoeken mensen die ons willen helpen bij een onderzoek naar de juiste kwaliteit van bankbiljetten in omloop.
  • DNB
  • http://www.dnb.nl
  • info@dnb.nl
  • http://www.dnb.nl/nieuws/nieuwsoverzicht-en-archief/nieuws-2014/dnb315182.jsp

Het onderzoek vindt plaats op dinsdag 2 en donderdag 4 december tussen 09.00 uur en 17.00 uur in het bezoekerscentrum van DNB. Iedereen vanaf 18 jaar is welkom. Er staat voor de deelnemers koffie met gebak en een aardigheidje klaar. Al met al zal het ongeveer een half uur duren.

Heeft u interesse? Stuur een mail naar eurotest@dnb.nl en vervolgens maken we snel een afspraak met u. Wacht niet te lang met aanmelden, want er kunnen maximaal 50 personen aan het onderzoek meedoen!

Achtergrond

DNB doet regelmatig wetenschappelijk onderzoek naar de kwaliteit van bankbiljetten in omloop. Waarom doen we dat? Schone en nieuwe biljetten zijn makkelijker op echtheid te controleren dan versleten biljetten. Kapotte en vuile biljetten worden daarom door DNB versnipperd en vervangen door nieuwe.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top