vrijdag, september 24, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Documenten digitaal rechtsgeldig ondertekenen en PKI Overheid certificaten gebruiken met CoSign
Documenten digitaal rechtsgeldig ondertekenen en PKI Overheid certificaten gebruiken met CoSign

Documenten digitaal rechtsgeldig ondertekenen en PKI Overheid certificaten gebruiken met CoSign

  • Nederland
  • Documenten digitaal rechtsgeldig ondertekenen en PKI Overheid certificaten gebruiken met CoSign
  • CoSign_logo_klein
  • CoSign by ARX
  • www.arx.com
  • arx@influx-pr.com
  • CoSign op Overheid & ICT. ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, laat tijdens Overheid & ICT de CoSign digitale handtekening oplossing zien. De CoSign digitale handtekening oplossing stelt overheden in staat om trage en dure papiergebaseerde processen om te zetten in snelle en efficiënte papierloze processen. Het helpt hen de volledige voordelen van hun investeringen in automatisering te benutten door de digitale handtekening mogelijkheden direct in hun bedrijfsprocessen en workflows te integreren. Voor redactionele informatie: Influx PR - Jakob Brons - +31 (0)55 366 3034 - arx@influx-pr.com
ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, laat tijdens Overheid & ICT de CoSign digitale handtekening oplossing zien. De CoSign digitale handtekening oplossing stelt overheden in staat om trage en dure papiergebaseerde processen om te zetten in snelle en efficiënte papierloze processen. Het helpt hen de volledige voordelen van hun investeringen in automatisering te benutten door de digitale handtekening mogelijkheden direct in hun bedrijfsprocessen en workflows te integreren.
Overheidsinstellingen staan steeds meer onder druk om processen te stroomlijnen, kosten te verminderen en de dienstverlening te verbeteren. Hoewel zij enorme hoeveelheden documenten produceren die handtekeningen vereisen, wordt het grootste deel van deze documenten nog steeds geprint, gekopieerd, gescand en handmatig verzonden om ze te voorzien van handtekeningen. Ook beveiliging van documenten en documentstromen is volgens John Lageman, Regional Director ARX Benelux, binnen (semi-) overheidsorganisaties van groot belang. “Belangrijk onderdeel is de digitale handtekening. Door middel van onze geavanceerde technologie is het mogelijk een document te verzegelen, rechtsgeldig te ondertekenen en door te zetten in het proces. CoSign heeft daarvoor een breed scala connectoren.”
CoSign biedt naadloze integratie met bestaande systemen zoals Sharepoint, OpenText en Alfresco voor documenten, inhoud en workflows. Getekende documenten kunnen gevalideerd worden zonder het gebruik van propriëtaire software. Het is daarnaast eenvoudig mogelijk PKI Overheid certificaten te gebruiken met de CoSign oplossing.
Met CoSign kunnen vele documentsoorten (niet alleen PDF) digitaal, overal, altijd en op elk apparaat worden getekend. Daarnaast is het zeer veilig en volledig conform strikte, internationale regelgeving. “Uiteindelijk is het resultaat: transparante, eenvoudig te controleren documenten met onherroepelijk bewijs van echtheid”, aldus Lageman.
CoSign stelt gebruikers in staat om documenten direct digitaal te ondertekenen, handtekeningen te integreren binnen hun bestaande workflows of te gebruiken met modules zoals verzendlijsten en contractenbeheer. Kosten voor implementatie, training en support worden geminimaliseerd door het gebruik van intuïtieve en vertrouwde interfaces.
Met miljoenen gebruikers over de hele wereld is CoSign van ARX de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen.
Overheid & ICT wordt gehouden op 9 en 10 april in de Jaarbeurs te Utrecht. Een CoSign presentatie is op 10 april van 13:30 – 14.00 uur. Inschrijven:www.overheid-en-ict.nl.
ARX Benelux - De Cuserstraat 93 – 1081 CN Amsterdam. Tel: + 31 (0)20 894 91 91
Over CoSignCoSign van ARX is de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen met miljoenen ondertekenaars bij grote organisaties, het MKB, overheden en cloud-diensten over de hele wereld. Forrester Research positioneert CoSign in hun Wave: E-Signatures, Q2 2013 rapport als “de sterkste oplossing voor digitale handtekeningen”.
Dankzij de ‘cross-enterprise’ CoSign-oplossing zijn klanten in staat om handtekening-afhankelijke processen snel te transformeren van papierintensieve naar papierloze. Tegelijkertijd borgen zij vertrouwen, integriteit en controle binnen hun zakelijke en IT-omgevingen. De investering wordt snel terugverdiend door doorlooptijden en papiergerelateerde kosten te verminderen en de veiligheid te verbeteren door middel van juridisch gewaarborgde documenten die gemakkelijk kunnen worden geverifieerd via algemeen beschikbare applicaties zoals Microsoft Office en een PDF-reader.
CoSign, zowel lokaal beschikbaar als in de cloud, kan op elk apparaat worden gebruikt om eenvoudig digitale handtekeningen toe te voegen aan documenten in Word, Excel, PDF, SharePoint en vele andere toepassingen en bestandsformaten. Het kan naadloos worden geïntegreerd in een bestaande documentgerelateerde workflow, toepassing of dienst met de garantie dat bestanden altijd binnen het IT-netwerk zullen blijven. Het zorgt ook voor de naleving van de regelgeving, de strengste landspecifieke wetgeving en technische normen. Voor meer informatie over de CoSign-oplossing voor digitale handtekeningen zie de website.
***
CoSign is a registered trademark of Algorithmic Research, Ltd. All other trade names and trademarks are the property of their respective holders.
* In The Forrester Wave: E-Signatures, Q2 2013 report is CoSign vermeld als Strongest Digital Signature solution

Over influxpr

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top