zondag, november 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Dokteronline introduceert unieke vruchtbaarheidsmonitor
Dokteronline introduceert unieke vruchtbaarheidsmonitor

Dokteronline introduceert unieke vruchtbaarheidsmonitor

  • Europa
  • Dokteronline.com heeft een uniek product toegevoegd aan haar assortiment: de Cyclotest Cyclusmonitor.
  • dokteronline
  • www.dokteronline.com
  • merel.dokteronline@gmail.com
  • De cyclusmonitor is in 2 varianten verkrijgbaar, de Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor en de Cyclotest Baby Cyclusmonitor. Met beide cyclusmonitors kunnen vrouwen zien wanneer de vruchtbare periode in de maandelijkse cyclus zich aandient. Super handig dus voor vrouwen die geen (hormonale) anticonceptie meer willen gebruiken en voor vrouwen die graag zwanger willen worden!

De cyclusmonitor is in 2 varianten verkrijgbaar, de Cyclotest 2 Plus Cyclusmonitor en de Cyclotest Baby Cyclusmonitor. Met beide cyclusmonitors kunnen vrouwen zien wanneer de vruchtbare periode in de maandelijkse cyclus zich aandient. Super handig dus voor vrouwen die geen (hormonale) anticonceptie meer willen gebruiken en voor vrouwen die graag zwanger willen worden!

Hoe werkt de Cyclotest Cyclusmonitor?

De meter werkt volledig op basis van de basale lichaamstemperatuur. Rond de eisprong (ovulatie) stijgt de lichaamstemperatuur van de vrouw ongeveer 0.2 tot 0.5 graden Celsius. Houd deze temperatuurspiek elke maand bij en er vormt zich een patroon. De Cyclotest Cyclusmonitor geeft na het meten van de temperatuur in de ochtend direct aan of de vrouw zich in een vruchtbare, zeer vruchtbare of niet-vruchtbare periode bevindt.

Test met zeer hoge betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid bij het gebruik van de Cyclotest is 97%. Vrouwen hebben zelf invloed op de betrouwbaarheid. Gebruiken zij de Cyclotest in combinatie met een ovulatietest van Cyclotest, ook te bestellen via Dokteronline.com, dan is de betrouwbaarheid zelfs een ijzersterke 99%. Dat is net zo hoog als bij de anticonceptiepil!

De Cyclotest Cyclusmonitor hoeft slechts eenmalig aangeschaft te worden. Vrouwen die een betrouwbaarheid van 99% willen halen kiezen echter ook voor de Cyclotest ovulatietest. Deze en vele andere medische producten zijn te bestellen bij Dokteronline.com, de online apotheek van Nederland.

Over dokteronline

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top