dinsdag, juni 2, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Maatschappij & Welzijn / Dom Bontje verkiezing 2016
Dom Bontje verkiezing 2016

Dom Bontje verkiezing 2016

  • Nederland
  • De zes genomineerden voor de Dom Bontje verkiezing zijn bekend. Met deze jaarlijkse verkiezing vraagt Bont voor Dieren aandacht voor het leed dat schuilgaat achter bont.
  • Dierenbescherming
  • pers@dierenbescherming.nl

De populaire internetverkiezing van bekende Nederlanders die bont dragen, wordt georganiseerd door dierenbeschermingsorganisatie Bont voor Dieren. De genomineerden voor dit jaar zijn rapper en vlogger Boef, rapper Lil’ Kleine, oud-burgemeester Onno Hoes, acteur Everon Jackson Hooi, zanger Rolf Sanchez en de Nederlandse nertsenfokkers.

Breng je stem uit!
Duizenden mensen brengen jaarlijks via internet hun stem uit op de Domme Bontjes. Daarmee is de verkiezing een succesvol middel gebleken om aandacht te vragen voor het dierenleed dat schuilgaat achter de bontkraag. De verkiezing loopt tot 31 december 2016, waarna in januari 2017 de winnaar van deze oneervolle verkiezing bekend zal worden gemaakt.

Stemmen kan hier.

Fur Free Friday
Nog meer anti-bont nieuws; 25 november is wereldwijd uitgeroepen tot Fur Free Friday (Bontvrije Vrijdag) als protest tegen het gebruik van bont en het leed in de bontindustrie. Ter gelegenheid hiervan verklaart de schaatsbaan op het Museumplein in Amsterdam zich bontvrij onder de slogan Geen bont? Dan heb je niets om je voor te schamen!. Presentatrice Lauren Verster en actrice Miryanna van Reeden zullen de schaatsbaan openen.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top