dinsdag, september 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Doorfietsen in de winter met de antislipsneeuwsokken van Safe on Snow!
Doorfietsen in de winter met de antislipsneeuwsokken van Safe on Snow!

Doorfietsen in de winter met de antislipsneeuwsokken van Safe on Snow!

  • Nederland
  • Auto’s hebben winterbanden of sneeuwkettingen, voor fietsen zijn er nu sneeuwsokken. Fietsbanden hebben hiermee meer grip op besneeuwde of beijzelde wegen, dus minder kans op uitglijden of slippen bij gladheid. Ze zijn gemakkelijk zelf te bevestigen. De sneeuwsokken zijn verkrijgbaar in Nederland onder de naam Safe On Snow.
  • fiets,IMG_5791
  • Safe on Snow
  • www.safeonsnow.com
  • m.loudon@safeonsnow.com
  • Noot voor de pers, niet voor publicatie Meer informatie: Marie-Claire Loudon-Peeraer +31 ( 0)6-53573845, email:m.loudon@safeonsnow.com. www.safeonsnow.com Filmpjes en beeldmateriaal beschikbaar.Amsterdam, 20 november 2014- Amsterdam, 20 november 2014- Auto’s hebben winterbanden of sneeuwkettingen, voor fietsen zijn er nu sneeuwsokken. Fietsbanden hebben hiermee meer grip op besneeuwde of beijzelde wegen, dus minder kans op uitglijden of slippen bij gladheid. Ze zijn gemakkelijk zelf te bevestigen. De sneeuwsokken zijn verkrijgbaar in Nederland onder de naam Safe On Snow.
  • PERSBERICHT nov 2014 SOS

Eenvoudig systeem

De sneeuwsokken zijn gemaakt van een gepatenteerde antislipstof. Dunne ijzerdraadjes die door de stof geweven zijn zorgen voor meer grip waardoor je minder snel uitglijdt op sneeuw of ijs. Safe on Snow werkt samen met een Duitse sneeuwkettingfabrikant die deze stof ontwikkeld en getest heeft.

De fietssokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, ook voor kinderfietsen en bakfietsen. Je legt ze zelf gemakkelijk om de bestaande fietsband heen. Dit kost ongeveer een minuut per band. Klittenband en elastische zijkanten houden de sneeuwsokken stevig op hun plaats. De sneeuwsokken zijn voorzien van een reflectieband voor extra zichtbaarheid.

Sneeuwsok versus winterband

Voor fietsen bestaan al winterbanden. Het voordeel van fietssokken is dat ze goedkoper zijn en iedere fietser ze zelf gemakkelijk en binnen een paar minuten om de bestaande fietsbanden kan bevestigen.

Fietsen, scooters en scootmobiels

Naast de sneeuwsokken voor fietsen zijn wij volop bezig met de ontwikkeling van sneeuwsokken voor scooters en scootmobiels.

Over safeonsnow

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top