maandag, augustus 8, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Douane treft 1200 kilo heroïne aan in blikken tomatenpasta
Douane treft 1200 kilo heroïne aan in blikken tomatenpasta

Douane treft 1200 kilo heroïne aan in blikken tomatenpasta

  • Nederland
  • Donderdag heeft de Douane tijdens een controle van twee vrachtwagens in Venlo ruim 1200 kilo heroïne aangetroffen. De heroïne was verstopt in een deel van de lading.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2014/01/24/douane-treft-1200-kilo-heroine-aan-in-blikken-tomatenpasta.html

De Douane controleerde de vracht met behulp van een speurhond. De lading bestond uit 1720 kartons à 12 blikken tomatenpasta. In sommige blikken zat daadwerkelijk tomatenpasta en in de andere blikken zat de heroïne verstopt.

De chauffeurs zijn aangehouden door de Douane en de zaak is overgedragen aan de politie. Douane en politie hebben samen alle blikken gecontroleerd. De beide chauffeurs, 25 en 26 jaar en afkomstig uit Turkije, zijn in verzekering gesteld. Ze worden volgende week aan de rechter-commissaris voorgeleid.

De in beslag genomen heroïne, met een groothandelswaarde van 21,5 miljoen euro wordt nog nader onderzocht door de politie. De heroïne is overgebracht naar een veilige locatie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top