zondag, september 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Drink bronwater en steun de Nierstichting
Drink bronwater en steun de Nierstichting

Drink bronwater en steun de Nierstichting

  • Nederland
  • NESTLÉ waters direct steunt de nierstichting met de introductie van "Keol met een doel" watercoolers voor op het werk.
  • Nestlé Waters Direct Netherlands B.V.
  • http://www.koelmeteendoel.nl
  • info@koelmeteendoel.nl

Nestlé Waters Direct plaatste deze week de eerste Nestlé Water Direct ‘Koel met een Doel’ watercoolers bij Expand Online in Rotterdam en komt hiermee op sympathieke en gezonde wijze in actie voor de Nierstichting. Elk glas koel bronwater uit deze ‘Koel met een Doel’ watercoolers ondersteunt automatisch een project van de Nierstichting. Van iedere verkochte fles Nestlé Aquarel bronwater doneert Nestlé Euro1,- aan het werk van de Nierstichting. Het eerste doel is 18.500 flessen voor het behoud van de Nierstichting Winterschool. Een initiatief dat in de afgelopen jaren van grote waarde is gebleken in de strijd tegen nierziekten.

Draag direct bij

De Nierstichting zet alles op alles om nierziekten te voorkomen en het leven van nierpatiënten te verbeteren. Onder meer door te investeren in betere behandelmethoden en wetenschappelijk onderzoek. “Door de afname van ‘Koel met een Doel’ water dragen jij en jouw bedrijf direct bij aan het behoud van de Nierstichting Winterschool. Hiermee stimuleer je jonge onderzoekers binnen het nieronderzoek en bevorder je de kwaliteit en het hoge niveau van het Nederlands nieronderzoek. Vandaar dat we zeggen: Koel met een Doel!”, licht Laurent Willaerts, Country Business Manager Nestlé Waters Direct het initiatief toe.

Ludieke petitie voor werknemers

Op je werk meedoen met deze sympathieke actie voor de Nierstichting? Met de ludieke petitie ‘Wij -de werknemers- willen Koel met een Doel’ mobiliseer je je werkgever in 5 stappen om bij te dragen aan dit koele doel. Download het petitie formulier via www.koelmeteendoel.nl.

Impact Nierziekte

Wereldwijd zijn er 2,5 miljoen nierpatiënten. Bij ruim 60.000 Nederlanders werken de nieren slecht en 16.500 patiënten zijn afhankelijk van dialyse of transplantatie. Voor patiënten met nierfalen bestaan eigenlijk weinig opties: dialyse, niertransplantatie of de dood. Dit klinkt hard, maar is helaas de realiteit. Transplantatie is veruit de beste behandelingsmethode, maar er is nog steeds sprake van een groot tekort aan orgaandonoren. Hierdoor zijn de meeste nierpatiënten aangewezen op dialyse. Dialyse is een levensreddende behandeling, maar loodzwaar. “Jaarlijks overlijdt één op de vijf dialysepatiënten en overlijden tussen de 100 en 200 mensen die op de wachtlijst staan, omdat geen donornier beschikbaar is. Alle acties van bedrijven die bijdragen aan een toekomst met zo weinig mogelijk nierziekten en een beter leven voor nierpatiënten juichen wij dan ook van harte toe”, zegt Xandra Gruys, relatiemanager Bedrijven bij de Nierstichting.

Meer informatie en bestellen

De Koel met een Doel watercoolers zijn te bestellen bij Nestlé Waters Direct via www.koelmeteendoel.nl of www.nestle-waters-direct.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de drie beschikbare formaten en de bestelwijze. Meer informatie over het werk van de Nierstichting vindt u op www.nierstichting.nl.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top