zaterdag, oktober 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / ‘Dromen over moord’ wint de Schrijverspunt Stimuleringsprijs 2015
‘Dromen over moord’ wint de Schrijverspunt Stimuleringsprijs 2015

‘Dromen over moord’ wint de Schrijverspunt Stimuleringsprijs 2015

  • Nederland
  • Er wordt veel geschreven en uitgegeven in het Nederlandse taalgebied en daar zitten heel goede boeken tussen, ook al staat er geen Connie Palmen of Harry Mulisch op de cover. Schrijverspunt, het goedbezochte platform voor lezers en schrijvers, heeft de intentie lezenswaardige boeken van minder bekende auteurs d.m.v. een stimuleringsprijs meer aandacht te geven. Schrijverspunt maakte vorige week de winnaar bekend van de Stimuleringsprijs 2015: Cora Sanders won hiermee een jaar lang professionele promotie voor haar debuutroman ‘Dromen over moord’.
  • Schrijverspunt
  • http://www.schrijverspunt.nl/
  • info@schrijverspunt.nl

‘Dromen over moord’ wint de Schrijverspunt Stimuleringsprijs 2015

Er wordt veel geschreven en uitgegeven in het Nederlandse taalgebied en daar zitten heel goede boeken tussen, ook al staat er geen Connie Palmen of Harry Mulisch op de cover. Schrijverspunt, het goedbezochte platform voor lezers en schrijvers, heeft de intentie lezenswaardige boeken van minder bekende auteurs d.m.v. een stimuleringsprijs  meer aandacht te geven. Schrijverspunt maakte vorige week de winnaar bekend van de Stimuleringsprijs 2015:  Cora Sanders won hiermee een jaar lang professionele promotie voor haar debuutroman ‘Dromen over moord’.

Shortlist lezenswaardige boeken 2015

Tot 1 november konden bezoekers van Schrijverspunt.nl hun stem uitbrengen op de door lezers opgestelde ‘shortlist van lezenswaardige boeken 2015’. Van de duizenden stemmen sleepte het 366 pagina’s tellende verhaal over de bovennatuurlijk begaafde Clara de meeste binnen. Niet slecht voor een beginnend schrijfster, zoals Cora Sanders zichzelf nog steeds noemt.

Over de auteur

Cora Sanders (Eindhoven, 1961) schrijft al haar hele leven. Dromen hebben daar een grote invloed op. ‘Ik ben letterlijk en figuurlijk een dromer. Het basisidee van dit boek is ook uit een droom tevoorschijn gekomen en uiteindelijk heb ik besloten het verhaal op te schrijven.’

Boekfragment

‘Clara beseft dat Annelotte haar niet alleen heeft gelaten, want ze heeft haar vader nog en die brengt maar liefst drie andere mensen met zich mee.
Ze vraagt zich af of haar moeder wist dat deze mensen bestonden. Niet dat het veel uitmaakt, want ze snapt waarom zij nooit over hen verteld zou hebben. Annelotte heeft altijd gezegd dat ze met z’n tweetjes meer dan gelukkig zijn en daar is Clara het volledig mee eens. Maar haar moeder is er niet meer en daarom hoeft Clara nu pas van het bestaan van deze mensen af te weten.’ uit: Dromen van moord).

‘Dromen van moord’ is uitgegeven in eigen beheer en verkrijgbaar bij iedere boekwinkel.

Prijs                 : € 19,95 (paperback) /  €9,95 (e-boek)

ISBN               : 9789462661561 / 9789462660779

dromen over moordnieuw

Over Schrijverspunt

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top