vrijdag, januari 18, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Gezondheid & Schoonheid / Droog trainen bij Perfect Body
Droog trainen bij Perfect Body

Droog trainen bij Perfect Body

  • Nederland
  • PerfectBody biedt sinds 1999 de beste voedingssupplementen online aan en staat garant voor een goede service en producten van topkwaliteit.
  • PerfectBody
  • www.perfectbody.nl
  • sonja@perfectbody.nl

PerfectBody biedt sinds 1999 de beste voedingssupplementen online aan en staat garant voor een goede service en producten van topkwaliteit. Het is echter niet makkelijk om uit alle producten de goede keuze te maken. Uiteraard kan dit via telefonisch contact worden overlegd, maar er kan ook gekozen worden voor een starterspakket droog trainen.

Het starterspakket droog trainen is samengesteld door Joel Fit, een actieve lifestylecoach en fitness-trainer. Dit pakket is inclusief training- en voedingsschema en bevat de juiste supplementen om ervoor te zorgen dat het vetpercentage wordt verlaagd en spiermassa wordt opgebouwd.

Het pakket bestaat uit een trainingsschema, voedingsschema, diverse voedingtips per lichaamstype, en een inname schema van de volgende supplementen; Perfect Whey Protein Pro, Perfect Omega 3-6-9, Perfect Slank Cactus, Perfect CLA 1000mg en Perfect VitaMax. Het is een programma voor gedurende vier weken.

Perfect Whey Protein Pro bestaat uit gefilteerd protein concentraat, whey protein isolaat en whey eiwit hyrdolisaat. De Perfect Whey Protein Pro is de beste keuze om vetvrije spiermassa op te bouwen.

Perfect Omega 3-6-9 bestaat uit meervoudig onverzadigde vetzuren. De essentiële omega-3, -6 en -9 vetzuren zijn belangrijk om het functioneren van het lichaam te optimaliseren.

Perfect Slank Cactus is een afslankproduct dat het hongergevoel reduceert, de spijsvertering bevordert en een reinigend effect op de dikke darm heeft.

Perfect CLA zorgt dat de vetverbranding op een natuurlijke manier verhoogt tijdens het sporten. Hierdoor komt meer energie vrij en worden trainingen makkelijker vol te houden.

Perfect VitaMax bevat alle vitamines en mineralen die een sporter nodig heeft.

Over sonjaperfectbody

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top