woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / DURABLE met eigen Merkenshop bij Mercateo
DURABLE met eigen Merkenshop bij Mercateo

DURABLE met eigen Merkenshop bij Mercateo

  • Nederland
  • DURABLE, een toonaangevende fabrikant van professionele kantoorinrichting, presenteert zijn merken DURABLE en Pagna sinds kort op een eigen landing-page bij Mercateo. Op http://www.mercateo.nl/kw/durable kunnen zakelijke eindgebruikers nu ongeveer 1.850 DURABLE en 300 Pagna kantoorartikelen, signalisatieproducten en klein kantoormeubilair in een overzichtelijke Merkenshop vinden.
  • Persfoto_Merkenwereld-DURABLE
  • Mercateo Nederland B.V.
  • http://www.mercateo.nl
  • pers@mercateo.nl

DURABLE, een toonaangevende fabrikant van professionele kantoorinrichting, presenteert zijn merken DURABLE en Pagna sinds kort op een eigen landing-page bij Mercateo. Op www.mercateo.nl/kw/durable kunnen zakelijke eindgebruikers nu ongeveer 1.850 DURABLE en 300 Pagna kantoorartikelen, signalisatieproducten en klein kantoormeubilair in een overzichtelijke Merkenshop vinden.

“Met deze Merkenshop kunnen wij onze producten doelgericht op mercateo.nl volgens eigen categorieën en opmaak, alsook middels banners aan de clientèle van Mercateo presenteren. Dit geeft potentiele kopers een optimaal overzicht en indruk van onze producten”, aldus Charlotte de Reu, Marketeer bij DURABLE Benelux.

Claudia Hildebrandt, Accountmanager voor fabrikanten bij Mercateo: “Wij zijn verheugd dat DURABLE, een sterk merk binnen de kantoorartikelenbranche, nu ook prominent op Mercateo vertegenwoordigd is en gebruik maakt van een adequate en effectieve productpresentatie. De gestructureerde Merkenshop maakt het voor onze klanten makkelijker binnen het uitgebreide assortiment van Mercateo de gewenste producten te vinden en biedt DURABLE gefocusseerde marketingmogelijkheden”.

Over DURABLE

DURABLE werd in 1920 als producerend familiebedrijf in Duitsland opgericht. Dankzij een op innovatie, functionaliteit, kwaliteit en design gebaseerde bedrijfsfilosofie veroverde DURABLE een belangrijke marktpositie op het gebied van kantoor- en presentatiemateriaal. De fabrikant lanceerde als één van de eerste kantoormateriaal uit kunststof. Het assortiment kent twee merken (DURABLE en Pagna) en omvat nagenoeg 2000 producten, onderverdeeld in verschillende productgroepen zoals; mappen, badges, tabbladen, organisatie van het bureau, computer supplies, informatie- en presentatiesystemen, reiniging en zelfklevende producten. Wereldwijd telt het bedrijf tegenwoordig ongeveer 600 medewerkers.

Over Mercateo

Mercateo is hét online inkoopplatform voor de zakelijke markt in Europa. Op www.mercateo.nl kiezen zakelijke eindgebruikers uit een assortiment van meer dan 680.000 artikelen. Op www.mercateo.com zijn zelfs 9,5 miljoen artikelen beschikbaar. Het continue groeiende assortiment is divers en dekt binnen 12 hoofdcategorieën niet alleen de vraag naar algemene zakelijke benodigdheden, zoals ICT producten of kantoorartikelen, maar dekt ook de vraag naar meer gespecialiseerde artikelen, zoals ontsmettingsmiddelen of veiligheidsrelais.

Innovatieve inkoopfunctionaliteiten, waaronder de Mercateo Zoekfunctie, Mercateo BestBasket, klant-specifieke views, elektronische koppelingen en digitale vrijgaveprocessen, maken Mercateo tot een e-procurement-oplossing die het inkoopproces van bedrijven efficiënter maakt. Het platform is volledig online toegankelijk waardoor geen installatie van extra software nodig is. Tot het klantenbestand van het Mercateo behoren naast kleine en middelgrote bedrijven ook beursgenoteerde internationale concerns.

Mercateo is actief in Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Tsjechië, Polen, Slowakije, Hongarije, de UK en Ierland en telt tegenwoordig meer dan 300 medewerkers. De omzet bedroeg 130 miljoen euro in 2012, een stijging van 18 procent tegenover 2011.

Over Mercateo Nederland B.V.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top