woensdag, september 26, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Dutch IT-channel Awards, het stemmen is begonnen!
Dutch IT-channel Awards, het stemmen is begonnen!

Dutch IT-channel Awards, het stemmen is begonnen!

  • Nederland
  • Het stemproces voor de derde editie van de Dutch IT-channel Awards is gestart! Er kan tot 5 januari 2018 op www.dutchitawards.nl gestemd worden. Er zijn in totaal 95 genomineerden in 19 categorieën. De 20e categorie is de Editors Choice Award die exclusief door de redactie wordt gekozen en uitgereikt aan een bedrijf of persoon die zich heeft weten te onderscheiden in de Nederlandse IT-channel business.
  • Dutchitchannel.nl
  • info@dutchitchannel.nl

Grootste IT Business Gala van Nederland

Sinds begin september de nominatiecategorieën voor de Dutch IT-channel Awards bekend zijn gemaakt is de website druk bezocht door lezers die hun favoriete reseller, VAR, service provider, distributeur, IT-vendor en channel personality hebben genomineerd. Een jury heeft een definitieve lijst van genomineerden samengesteld.

De genomineerden krijgen volop aandacht in Dutch IT-channel Magazine, op de website, de gratis apps en social media kanalen zoals LinkedIn, Twitter (@Dutchitchannel), Facebook en het speciale Dutch IT – channel Awards Magazine dat verschijnt in december.

Zorg dat uw favoriet de meeste stemmen krijgt en met een Award wordt beloond. Het stemproces wordt begeleid door het onafhankelijk stemprocesbureau Vote Company.

Gala

De awards worden op donderdagavond 18 januari 2018 feestelijk uitgereikt tijdens het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala in Studio 21 te Hilversum. Er worden rond 750 kopstukken uit de Nederlandse IT Business verwacht.

Innovatie

Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel is verheugd dat er ook nieuwe bedrijven en personen voor het eerst zijn genomineerd. “Dat zijn in het bijzonder resellers, service providers en leveranciers waaronder een aantal scale-ups. Dit toont aan dat de markt verandert waarbij ruimte is voor innovatieve succesvolle IT-bedrijven. We vieren dit allemaal samen op 18 januari 2018 in Studio21 onder het motto ‘Let’s celebrate the channel’.”

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top