maandag, januari 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Energie & Milieu / Duurzaam stoken, kan dat?
Duurzaam stoken, kan dat?

Duurzaam stoken, kan dat?

  • Nederland
  • Een manier om energie bewuster te zijn is door het gebruik van een pelletkachel. RR Pelletkachel verkoopt al een geruime tijd mooie, energievriendelijke kachels. RR Trading is een groothandel en dealer van pelletkachels.
  • RR Pelletkachel
  • https://rrpelletkachel.nl
  • info@rrpelletkachel.nl

Door de jarenlange ervaring zijn ze pelletkachel specialist van Nederland geworden. Meer dan 2000 items worden per jaar verstuurd in Nederland, België en Duitsland. Je kan wel zeggen dat ze hier trots op zijn! In de uitgebreide showroom in Tolbert kan je veel pelletkachels vinden die je al brandend en al kunt bewonderen. Door onze ervaring willen wij je graag helpen met al je vragen en opmerkingen. Daarom zullen wij je altijd adviseren over het gebruik van een pelletkachel, ook als deze niet geschikt is bij u in de woning. Topkwaliteit voor een scherpe prijs, daar gaat RR pelletkachel voor!

Pelletkachel

Samen met de producent werkt RR Pelletkachel samen om de kachels te ontwerpen en mee te praten over technische plus- en minpunten. Hierdoor ligt er een balans tussen deze twee aspecten en de prijzen van de pelletkachel. Het verschil in prijs tussen de verschillende pelletkachel prijzen komt door een aantal factoren:

  • Het vermogen

  • Het ontwerp en de materialen

  • De aantallen waarin een bepaald model besteld en verkocht wordt

  • De winstmarges.

Italië is verreweg het grootste productieland op het gebied van biomassa toestellen. Alle kachels die RR Trading verkoopt worden geproduceerd door Italiaanse fabrikanten tegen de scherpste prijzen.

Onderhoud aan uw pelletkachel is ook zeer belangrijk. Als er teveel vuil in de kachel zit zal er minder zuurstof aanwezig zijn. Hierdoor is de zuurstof/brandstof verhouding onjuist en zullen de pellets niet goed verbranden. Zorg er dus voor dat je je onderhoudt vaak genoeg uitvoert. Overtuigd van de kracht van een pelletkachel? Een pelletkachel kopen doe je bij RR Pelletkachel!

Over rrpelletkachel

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top