woensdag, november 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Duurzame Verf van Duurzaam Huis en Tuin
Duurzame Verf van Duurzaam Huis en Tuin

Duurzame Verf van Duurzaam Huis en Tuin

  • Nederland
  • Natuurlijk duurzame verf is veilig voor de gezondheid, geschikt voor zwangere vrouwen en bevat onschadelijke, natuurlijke grondstoffen. Ons assortiment duurzame verven is niet duurder dan andere verven en is van gelijke of betere kwaliteit.
  • gelders-blauw
  • Duurzaam Huis en Tuin
  • http://www.duurzaamhuisentuin.nl
  • info@duurzaamhuisentuin.nl

Natuurverf is zoveel mogelijk gemaakt van herwinbare producten. Hierbij kunt u denken aan lijnolie, bijenwas, krijt, cellulose, natuurlijke aarde- en mineraalpigmenten.

In ons assortiment vindt u de Allbäck lijnolieverf, de Allbäck lijnoliewax, de Allbäck lijnoliezeep, Allbäck rauwe en gekookte lijnzaadolie en de Allbäck linus muurverf.

Allbäck lijnolieverf is een natuurverf die biologisch afbreekbaar is en past daarom in de ecologische kringloop. De verf is geschikt voor de meeste ondergronden binnen en buiten: hout, steen, metaal, kunststof en bestaand schilderwerk.

Allbäck Linus Muurverf is een natuurlijke muurverf zonder chemische toevoegingen. Voor alle ondergronden binnen. Te gebruiken voor zowel de voorstrijk als de toplaag.

Lijnoliewax is gemaakt van 90% lijnolie en 10% bijenwas. De toegevoegde pigmenten aan de kleurwax zijn mineraalpigmenten, ijzeroxides of aardepigmenten. De Lijnoliekleurwax is geschikt voor het afwerken, beschermen en waterafstotend maken van onbehandeld hout zoals vloeren, meubels, houten plafonds en lambriseringen.

Allbäck gekookte lijnolie (onderhoudsolie) is een geraffineerde koudgeperste lijnolie.
De olie wordt gebruikt als ondergrond op ongeverfd, gelakte of geschilderde houten oppervlakken.

Verder in ons assortiment koudgeperste lijnolie en lijnoliezeep.

Lijnoliezeep is gemaakt van koudgeperste rauwe, gesteriliseerde lijnolie en water. Het is een puur natuurlijk product, zonder toevoegingen of chemicaliën. Deze zeep wordt niet alleen gebruikt voor het schoonmaken van de te schilderen oppervlaktes en voor het schoonmaken van kwasten en handen. De zeep kan ook gebruikt worden voor allerlei schoonmaakwerkzaamheden op alle ondergronden voor in badkamers, keukens, op hout/steen, kunststof vloeren en meubels, en zelfs voor de persoonlijke hygiëne.

Kijk voor alle Allbäck duurzame verven en producten in onze online shop op www.duurzaamhuisentuin.nl

Over duurzhuisentuin

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top