vrijdag, augustus 7, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / DvoorZ: Diensten voor zelfstandigen
DvoorZ: Diensten voor zelfstandigen

DvoorZ: Diensten voor zelfstandigen

  • Nederland
  • DvoorZ is géén uitzendbureau of detacheringsbureau, maar een full service organisatie met een breed en landelijk netwerk van zelfstandigen en opdrachtgevers. Naast het volledig ontzorgen, zorgen we ook voor het tot stand brengen van samenwerkingen. Doordat DvoorZ de bemiddeling én administratieve handelingen van u overneemt, alsmede het verlenen van payroll services, bespaart dit u tijd en kosten.
  • DvoorZ
  • www.dvoorz.nl
  • m.hakstege@dvoorz.nl
  • alle info wordt in de pdf weergegeven Noot voor redactie Voor meer info: m.hakstege@dvoorz.nl 06-38062501 www.dvoorz.nl
  • persbericht

DvoorZ voor ondernemers

Het slaan van een brug tussen zelfstandigen en opdrachtgevers.

Door de huidige ontwikkelingen op de arbeidsmarkt gaan steeds meer mensen als zelfstandige aan de slag. Volgens cijfers van de KvK zijn er in 2013 (t/m augustus) 9.518 eenmanszaken opgericht. In 2013 waren er in het totaal 700.000 zelfstandigen in Nederland.. De verwachting is dat er in 2020 1 miljoen* eenmanszaken zijn. DvoorZ | Diensten voor Zelfstandigen slaat een brug tussen deze zelfstandigen en hun potentiële opdrachtgevers, door het starten van een landelijke netwerk organisatie.

DvoorZ stimuleert de samenwerkingen tussen zelfstandigen en opdrachtgevers. Vraag en aanbod worden keurig op elkaar afgestemd, zodat beide partijen het beste uit een samenwerking kunnen halen. DvoorZ zorgt voor een overzichtelijk en toegankelijk platform waar beschikbare opdrachten gecommuniceerd worden met deskundige zelfstandigen die over de gevraagde vaardigheden beschikken. Daarbij verlichten zij de werkzaamheden door administratieve taken uit handen te nemen.

Nu en in de toekomst

DvoorZ is een groeiende onderneming. Elke dag groeit het netwerk en sluiten meer zelfstandigen en opdrachtgevers zich aan om passende samenwerkingen te vinden. Tevens worden er diverse events georganiseerd voor doelen als netwerken en kennisuitwisseling.

Voor de toekomst wordt ook al nagedacht over samenwerkingen tussen DvoorZ en verzekerings- maatschappijen en pensioenfondsen om zelfstandigen diverse collectieve producten hiervoor te kunnen aanbieden. “Er is veel vraag naar betere en voordeligere voorzieningen voor zelfstandigen”, het is onze rol als full service bureau voor zelfstandigen om hier dan ook in te voorzien’ zegt Michel Hakstege, mede oprichter van DvoorZ.

Oprichters

De oprichters van DvoorZ zijn Geert-Jan Dröge en Michel Hakstege. Geert-Jan is gevestigd in de regio Almere en verantwoordelijk voor de regio Noord Nederland. Michel is gevestigd in de regio Rotterdam en hij is verantwoordelijk voor de regio Zuid Nederland. Volgens de oprichters is het tijd om zelfstandigen een breed en goed georganiseerd netwerk te geven, waarin zij ondersteund worden in hun behoeften. En zij hebben de eerste stap gezet voor deze realisatie.

Voor vragen is het altijd mogelijk om contact met beide heren op te nemen of kijk op www.dvoorz.nl voor meer informatie

*bron: CBS

Over dvoorz

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top