maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / € 450.000.000 EIB-lening aan Autostrade per l’Italia
€ 450.000.000 EIB-lening aan Autostrade per l’Italia

€ 450.000.000 EIB-lening aan Autostrade per l’Italia

  • Luxemburg
  • 450.000.000 tot Autostrade per l'Italia in twee afzonderlijke operaties. € 250.000.000 zal de opwaardering van de Firenze Nord-Barberino del Mugello Apennijnen stuk van de A1 financieren, en € 200 miljoen mensen de 2011-2016 netwerk veiligheid verbeterprogramma van de snelweg exploitant van Italië te ondersteunen.
  • European Investment Bank
  • http://www.eib.org
  • press@eib.org
  • http://www.eib.org/projects/press/2013/2013-145-da-bei-450-milioni-ad-autostrade-per-litalia.htm

De lening overeenkomst werd ondertekend in Rome vandaag door de EIB vice-president verantwoordelijk voor de activiteiten in Italië, Malta en de Westelijke Balkan, Dario Scannapieco en Autostrade per l’Italia CEO Giovanni Castellucci.

De Firenze Nord-Barberino project bestaat uit het upgraden van 17 kilometer van de A1 in de Toscaanse Apennijnen naar drie rijstroken. De A1 is de belangrijkste snelweg van Italië en maakt deel uit van de corridor 1 van de trans-Europese vervoersnetwerken ( TEN T ). De regeling is een combinatie van de aanpassing en uitbreiding van de bestaande snelweg en de bouw van nieuwe rubrieken.

De investeringen veiligheid bestaat uit een verscheidenheid van kleine en middelgrote omvang regelingen op 16 verschillende secties beheerd door Autostrade de lengte van Italië. Deze omvatten de herinrichting van een aantal tunnels, vermindering van geluidsoverlast en de installatie van fotovoltaïsche panelen.

Doordat ze van het verminderen van verkeersopstoppingen noorden van Florence, het versnellen van verkeersstromen op de Apennijnen stuk van de A1, waardoor voordelen voor het milieu en het scheppen van banen, de activiteiten zijn in lijn met de financiering van de infrastructuur beleid gedefinieerd door de Europese Commissie en uitgevoerd door de EIB.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top