woensdag, juli 8, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / E-book Voorbereiden Jaarrekening Editie 2017/2018
E-book Voorbereiden Jaarrekening Editie 2017/2018

E-book Voorbereiden Jaarrekening Editie 2017/2018

  • Nederland
  • De kennis en ervaring die wij op administratief gebied hebben, houden we niet voor onszelf. Die delen we graag met u. We zijn ervan overtuigd dat dit u verder kan helpen en dat het voor meer inzicht in uw bedrijf zal zorgen. Een voorbeeld van het delen van kennis is ons e-book ‘Voorbereiden Jaarrekening’, dat wij sinds enkele jaren - volledig in eigen beheer - uitbrengen. Een praktisch e-book vol waardevolle tips en achtergrondinformatie die elke ondernemer een handvat kunnen bieden bij het opmaken van zijn of haar jaarrekening. Een echte aanrader!
  • TvdW_logo_2017_FC
  • Twan van de Wiel
  • www.twanvandewiel.nl
  • info@twanvandewiel.nl

Wilt u ook meer inzicht en gevoel bij uw financiële cijfers en/of jaarrekening?  Lees dan ons nieuwste E-book 2017! Misschien kunt u dan ook nog besparen op de (administratie/accountants)kosten!

voorbereiden jaarrekeningNaast de ontwikkeling van onze geheel vernieuwde website zijn we deze periode ook bezig geweest met het schrijven van ons nieuwste E-book; Voorbereiden Jaarrekening 2017.

In dit geheel vernieuwde E-book hebben we de belangrijkste tarieven, wetten en actiepunten beschreven voor de jaarrekening 2017. Daarnaast staan er in dit E-book enkele nuttige aandachtspunten die voor het einde van het jaar nog geregeld moeten/kunnen worden of waar u nog een mogelijk (belasting)voordeel uit kunt halen. Tot slot hebben wij een tweetal overzichtelijke checklists samengesteld, die u kunt gebruiken om gegevens aan te leveren bij uw administratie/accountantskantoor.

Wij geloven dat elke ondernemer door dit E-book een beter beeld krijgt van de achterliggende stukken van een jaarrekening, en daardoor een beter inzicht krijgt in zijn eigen bedrijf.  U wordt als ondernemer meer betrokken bij het proces rondom de jaarrekening. Hierdoor kan de accountant/administrateur in sommige gevallen meer tijd besteden aan de advisering voor uw bedrijf!

Over Twanvandewiel

Eigenaar Twan van de Wiel B.V. | Administratieve Begeleiding | Administratie Helpdesk | Financial Consultancy

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top