zaterdag, maart 28, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / E-mergo is Platinum Sponsor van de Qlik Sense Tour op 22 Juni in Naarden
E-mergo is Platinum Sponsor van de Qlik Sense Tour op 22 Juni in Naarden

E-mergo is Platinum Sponsor van de Qlik Sense Tour op 22 Juni in Naarden

  • Nederland
  • E-mergo, Business Intelligence specialist en Qlik Elite Solution Provider, is dit jaar Platinum Sponsor van de Qlik Sense Tour. De Qlik Sense Tour is een jaarlijks event waarin ontwikkelingen rondom visuele analyse en business intelligence centraal staan. De knapste analytische koppen staan tijdens dit event klaar met indrukwekkende verzamelingen databronnen en op maat gemaakte, krachtige datavisualisatie software.
  • E-mergo
  • info@e-mergo.nl

Platinum Sponsor
De Qlik Sense Tour is 22 juni te zien in Het Naarderbos in Naarden. E-mergo’s Platinum Sponsorship houdt in dat zij een speciale sessie verzorgen voor een selecte groep VIP’s Tijdens deze bijzondere ‘Breakfast Session’ zal E-mergo verschillende innovaties presenteren aan haar speciale gasten.

Na afloop van deze privé sessie zal het plenaire programma van start gaan. Op de agenda staan de nieuwste Qlik ontwikkelingen, interactieve workshops en keynote sessies van Qlik gebruikers. Qlik klant Quooker, producent van de kokend water kraan, zal tijdens de keynote presentatie vertellen hoe zij controle behouden over de gehele leveringsketen met behulp van selfservice Business Intelligence(BI) van Qlik.

Geef je data een stem
De Qlik Sense Tour bestaat uit een collectie van evenementen georganiseerd door Qlik en haar verschillende partners met locaties in meer dan 30 landen en is te zien vanaf 22 mei tot 14 juli. De Qlik Sense Tour zal in Nederland bestaan uit 4 partner events en het genoemde Qlik event op 22 juni. ‘’Geef je data een stem’’ zal hierbij het centrale thema zijn. Data komt pas echt tot leven wanneer het wordt gecombineerd met krachtige analytics tools die opgewassen zijn tegen grote datastromen. Hiermee kan een organisatie betere beslissingen nemen en is het minder tijd kwijt aan randzaken. Vorig jaar was het event volledig volgeboekt, wees er dus snel bij!

Schrijf je in voor het dagprogramma via deze link

Over E-mergo
E-mergo is dé Business Intelligence specialist. Onder het motto “Combineer, analyseer en verbeter” helpen wij u het maximale uit uw organisatie te halen op het gebied van informatievoorziening. Onze producten en diensten zijn erop gericht om uw informatiebehoefte te vertalen naar concrete oplossingen. Hierbij creëren en beheren wij selfservice data discovery omgevingen met behulp van Qlik.  E-mergo is een kennisintensief bedrijf. Wij hechten veel waarde aan gecertificeerde collega’s en het volgen van de trends in de markt. Onze huidige klanten waarderen ons vanwege de kennis die wij inbrengen en de manier waarop wij deze kennis overdragen.

Over Qlik
Qlik® is het toonaangevende visual analytics platform en de pionier op het gebied van business intelligence, gedreven door gebruikers. Qlik’s portfolio, met cloud-based en on-premise oplossingen, voldoet aan de groeiende behoefte van klanten naar rapportage en visuele self-service analyses voor guided, embedded en op maatgemaakte analytics, ongeacht de locatie van data. Klanten die Qlik Sense®, QlikView® and Qlik® Cloud gebruiken, halen betekenis uit informatie van verschillende bronnen en ontdekken verborgen relaties tussen data. Dit leidt tot inzichten die goede ideeën tot stand brengen. Het hoofdkantoor van Qlik is gevestigd in Radnor, Pennsylvania. Qlik werkt in meer dan 100 landen en heeft meer dan 40.000 klanten wereldwijd.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top