donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Easy Metal lanceert nieuwe lijn extreme sekstoys.
Easy Metal lanceert nieuwe lijn extreme sekstoys.

Easy Metal lanceert nieuwe lijn extreme sekstoys.

  • Nederland
  • Easy Metal komt met een nieuwe lijn erotische BDSM-artikelen van roestvrijstaal.
  • EasyMetal
  • LemonKicks V.O.F.
  • www.lemonkicks.nl
  • info@lemonkicks.com

Easy Metal is de fabrikant van hoogwaardige sekstoys van eersteklas roestvrijstaal en komt een spannende nieuwe lijn van cockrings, penispluggen en bondageartikelen. Deze opwindende sekstoys hebben een luxe en professionele uitstraling en voelen zwaarder aan  voor extra intense sensaties.

Sekstoys van Easy Metal zijn gemakkelijk te reinigen en hebben een naadloos roestvrijstalen ontwerp. De nieuwe lijn bevat kinky BSDM-artikelen voor degenen die nog een stapje verder willen gaan in het ervaren van totale seksuele bevrediging. Denk hierbij aan bondageartikelen, zoals roestvrijstalen spreidstangen en hand- en enkelboeien.

Bovendien bevat de lijn ook extremere speeltjes, zoals kuisheidskooien, ballstretchers, ballcrushers en anaal- en vaginale speculums.

Easy Metal heeft ook een flink aantal penispluggen en (vibrerende) dilators aan de collectie toegevoegd. Penispluggen en dilators zijn speciaal vervaardigd voor stimulatie van de plasbuis – ofwel urethra play. Ze zijn allen van premium roestvrijstaal en hebben een hoogwaardige afwerking.

De Easy Metal producten zijn ideaal voor liefhebbers van (professionele) BDSM en extremere sekstoys.

Bekijk de nieuwe lijn van Easy Metal op www.StouteToys.nl en bestel uw sekstoys gemakkelijk, discreet en extra voordelig!

Over LemonKicks

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top