donderdag, mei 23, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / EBN: Inschrijving GEM Award tot 10 maart
EBN: Inschrijving GEM Award tot 10 maart

EBN: Inschrijving GEM Award tot 10 maart

  • Nederland
  • EBN investeert in de ontwikkeling van nieuwe kennis en hecht er grote waarde aan dat deze kennis wordt gedeeld. Met de Geo Energy Master award stimuleren EBN en het Universiteitsfonds Delft studenten om innovatieve ideeën te bedenken die toepasbaar zijn voor bijvoorbeeld gas- en oliewinning, geothermie, gasopslag of CO2-opslag. Inschrijven kan tot 10 maart.
  • EBN B.V.
  • http://www.ebn.nl
  • ebn.mail@ebn.nl
  • http://www.ebn.nl/Actueel/Paginas/GEM-award.aspx

EBN en het UfD roepen niet alleen studenten op van voor de hand liggende studies, maar zijn geïnteresseerd in het brede spectrum van innovatie voor toepassingen voor de Nederlandse ondergrond. Doel van de award is dan ook om duidelijk te maken dat innovatie voortkomend uit verschillende disciplines raakvlakken heeft met de bestaande en toekomstige waarde van de Nederlandse ondergrond.

De Geo Energy Master Award wordt in 2014 voor de vierde keer uitgereikt door EBN en het Universiteitsfonds Delft. De uitreiking vindt 16 april plaats in Delft.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top