donderdag, januari 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Écht onafhankelijk kiezen voor de beste zorgverzekering
Écht onafhankelijk kiezen voor de beste zorgverzekering

Écht onafhankelijk kiezen voor de beste zorgverzekering

  • Nederland
  • Met de lancering van Kiesgoed.nl heeft de Nederlandse consument er een nieuwe site voor het vergelijken van zorgverzekeringen bij. Kiesgoed.nl is zeker niet de eerste, maar volgens de bouwers wel “absoluut de beste vergelijkingssite”.
  • SUCSEZ B.V
  • http://www.sucsez.nl
  • evandenbroek@sucsez.nl

De zelfverzekerdheid waarmee Kiesgoed.nl de consumentenmarkt betreedt, is gebaseerd op jarenlange ervaring die is opgedaan in de collectieve verzekeringsmarkt. Die ervaring zit verwerkt in de geavanceerde vergelijkingsmodule van de nieuwe vergelijkingssite, die bovenal 100% onafhankelijk is. Het vergelijkingsresultaat wordt dus niet beïnvloed door achterliggende belangen, maar is volledig gericht op het optimaal beantwoorden aan de persoonlijke situatie en wensen van de vergelijkende consument.

Goed en vooral makkelijk kiezen

Bij de ontwikkeling van Kiesgoed.nl is heel expliciet gekeken naar gebruiksgemak en overzichtelijkheid. Dit is een vereiste om een complex product als een zorgverzekering voor de consument vergelijkbaar te maken, zowel aan input- als aan outputzijde. Daarom werkt Kiesgoed.nl vanuit één basisscherm om aan de hand van een aantal heldere stappen tot een gerichte vergelijking met een relevant resultaat te komen. De gebruiker heeft steeds inzicht in wat precies wordt vergeleken en kan door middel van filters de vergelijking verfijnen en bijvoorbeeld onderzoeken welk gevolg een minder of meer uitgebreide dekking voor de vergelijking (en premie) heeft.

Meer dan een vergelijker

Kiesgoed.nl onderscheidt zich van alle andere online vergelijkers door de aanwezigheid van een professionele back-office die bestaat uit deskundige adviseurs, gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Zij beantwoorden niet alleen vragen van consumenten die naar aanleiding van een vergelijking meer willen weten, maar zijn ook aanspreekpunt vanaf het moment dat een zorgverzekering via Kiesgoed.nl is afgesloten. In plaats van in de wachtrij van de zorgverzekeraar terecht te komen, staat een adviseur van Kiesgoed.nl de verzekerde direct te woord.

Helpende hand

Het is het streven van Kiesgoed.nl om de consument bij het kiezen van zijn zorgverzekering de beste keuze te laten maken. De helpende hand die Kiesgoed.nl hierbij biedt, staat daarom ook centraal in de communicatie. Met verschillende handgebaren verbeeldt Kiesgoed.nl in haar uitingen (o.a. website en Facebook) de eigen USP’s, die worden bekrachtigd door de pay-off “Verzeker jezelf van de beste keus”.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top