woensdag, juli 15, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Kunst & Cultuur / Ed Sheeran op 2 en 3 april in de Ziggo Dome
Ed Sheeran op 2 en 3 april in de Ziggo Dome

Ed Sheeran op 2 en 3 april in de Ziggo Dome

  • Nederland
  • BREAKING NEWS waar wij heel blij van worden..! Niemand minder dan Ed Sheeran kondigt zojuist zijn wereldtour aan en hij komt ook naar de Ziggo Dome!
  • Ziggo Dome
  • info@ziggodome.nl

Op 3 en 4 april is de Britse zanger die op ’t moment alle records breekt bij ons te gast en het belooft een avond te worden om nooit te vergeten.

Sinds zijn doorbraak in 2011 beleeft de Britse singer-songwriter onafgebroken succes. Het debuutalbum ‘+’ werd internationaal erg goed ontvangen en stond in Nederland meer dan drie jaar in de hitlijsten. Ook het tweede album ‘x’ was een grote hit en behaalde in Nederland de eerste plaats in de charts. Voor het nummer ‘Thinking Out Loud’ ontving Sheeran en Grammy Award als ‘Song of the Year’. Op 3 maart verschijnt het langverwachte derde album ‘÷’ (‘Divide’).

Op 3 november 2014 stond Sheeran ook al in de Ziggo Dome en dat was een avond waar nog steeds over wordt nagepraat. Naast Nederland doet Sheeran dit jaar verschillende andere landen in Europa, Mexico, Centraal- en Zuid-Amerika aan.

De kaartverkoop start op 2 februari om 11.00u via Ticketmaster.nl.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top