maandag, maart 25, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Eelco Blok kandidaat Raad van Commissarissen PostNL N.V.
Eelco Blok kandidaat Raad van Commissarissen PostNL N.V.

Eelco Blok kandidaat Raad van Commissarissen PostNL N.V.

  • Nederland
  • De Raad van Commissarissen heeft het voornemen de heer Eelco Blok voor te dragen als lid van de Raad van Commissarissen voor een termijn van vier jaar.
  • Post NL
  • info@postnl.nl

Zijn voordracht zal aan de aandeelhouders van PostNL ter goedkeuring worden voorgelegd bij de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders die in april 2017 gehouden zal worden. Tot die tijd zal de heer Blok de vergaderingen van de Raad van Commissarissen als toehoorder bijwonen.

De heer Blok is lid van de raad van bestuur en CEO van KPN en mede voorzitter van het Nederlandse Cyber Security Council.

Extra informatie

Over PostNL

Wij zijn PostNL. Wij verbinden voor onze klanten de fysieke en online wereld. Zo verzorgen we de communicatie tussen mensen en bedrijven. Op een gemiddelde dag bezorgen we in heel Nederland 500.000 pakketten en 10 miljoen brieven. We bieden steeds meer nieuwe diensten door combinaties van slimme netwerken, digitale toepassingen en juiste communicatiekanalen. Hiermee willen we het dagelijkse leven voor onze klanten gemakkelijker maken.
Als het eerste beursgenoteerde postbedrijf beschikken we over het grootste en modernste netwerk voor brieven, pakketten en e-commerce in de Benelux. Daarnaast zijn we actief in Duitsland en Italië. Bij PostNL werken in totaal meer dan 49.000 mensen. In 2015 bedroeg onze omzet bijna € 3,5 miljard.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top