maandag, juni 25, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Een Caribisch zomerzeilweekend in juli
Een Caribisch zomerzeilweekend in juli

Een Caribisch zomerzeilweekend in juli

  • Nederland
  • Een Caribisch zomerzeilweekend in juli
  • NAUPAR
  • http://www.naupar.nl/actueel/een-caribisch-zomerzeilweekend-in-juli
  • webteam@naupar.com
  • In het weekend van 10 tot 12 juli is het tijd voor een zomers, individueel zeilweekend: Caribische sferen op de Wadden. Stap aan boord van de Pouwel Jonas en vaar richting één van onze Waddeneilanden terwijl u geniet van een uitgebreide barbecue en overheerlijke cocktails.

In het weekend van 10 tot 12 juli is het tijd voor een zomers, individueel zeilweekend: Caribische sferen op de Wadden. Stap aan boord van de Pouwel Jonas en vaar richting één van onze Waddeneilanden terwijl u geniet van een uitgebreide barbecue en overheerlijke cocktails.

Een volledig verzorgd weekend

Cocktails, barbecueën, water en mooi weer: de Caribische vaartocht komt niet voor niets aan haar zomerse naam. Tijdens dit volledig verzorgde weekend vaart u naar één van de prachtige Waddeneilanden waar u te voet of per fiets het eiland kunt verkennen. Uiteraard is het ook mogelijk om aan boord te blijven en vanaf het schip te genieten van de zon.

Het programma

Op vrijdagavond stapt u in de haven van Harlingen aan boord van de Pouwel Jonas, de bemanning stelt zich aan u voor en het welkomstdrankje wordt voor u ingeschonken. Zaterdagochtend is het, na een uitgebreid ontbijt, tijd voor vertrek: op naar de Waddeneilanden! In de middag komt u aan in de haven van Vlieland of Terschelling, hier kunt u op uw gemak het eiland verkennen. In de avond staat er een heerlijke barbecue en dansavond op de planning. De volgende middag keert de Pouwel Jonas weer terug in de haven van Harlingen; het Caribische zomerzeilweekend is ten einde.

De Pouwel Jonas

De comfortabele Pouwel Jonas is al ruim 100 jaar te vinden op het water; in eerste instantie als topzeilklipper, maar dankzij een flinke verbouwing staat het vaartuig tegenwoordig bekend als luxe charterschip. Vanaf de ruime zitkuip op het bovendek heeft u een prachtig uitzicht over het water.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top