woensdag, januari 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Een carrière als ondernemer?
Een carrière als ondernemer?

Een carrière als ondernemer?

  • Nederland
  • Neem tijdens deze workshop een kijkje in de wereld van het ondernemerschap
  • slide5
  • Bodymentors
  • http://www.bodymentors.com
  • stefan@snapmedia.nl

Lionel Eersteling komt uit een uiterst sportieve familie. Zijn oom was eigenaar van een karate school, maar Lionel’s hart ging meer uit naar voetbal. Na een voetbalcarrière bij Sparta, Excelsior en Raith Rovers, begon hij zijn assurantiekantoor in pensioenen en verzekeringen. Omdat zijn passie meer lag in het contact met mensen, is hij zich gaan specialiseren in het coachen en trainen van mensen. Met deze kennis en passie heeft hij BodyMentors opgericht; de eerste Premium Personal Training Club in Nederland. BodyMentors is uniek in zijn soort en bedient klanten op het hoogste niveau.

www.bodymentors.com

Lionel is een ondernemer in hart en nieren en de eerste ondernemer in Nederland die Personal Training op een dergelijke manier in de markt heeft gezet. In deze workshop gaat hij vertellen over de diverse belangrijke keuzemomenten tijdens zijn carrière en neemt hij jou mee in de wereld van het ondernemerschap en de weg daar naar toe.

Spreker

Lionel Eersteling heeft zowel in de sport als in het bedrijfsleven successen behaald. In de vorm van Bodymentors combineert hij zijn liefde voor sport met zijn zakelijke kwaliteiten.

Bodymentors

Over Responsive Webdesign Bureau

Als Zoekmachine optimalisatie (SEO) specialist helpen we ondernemers met het winstgevender maken van hun webshop of website m.b.v. conversie-optimalisatie en zoekmachine optimalisatie. Dagelijks zijn we bezig met de nieuwste ontwikkelingen rondom zoekmachine marketing.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top