donderdag, mei 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Een georganiseerde internet infrastructuur dankzij een geluidsdichte serverkast!
Een georganiseerde internet infrastructuur dankzij een geluidsdichte serverkast!

Een georganiseerde internet infrastructuur dankzij een geluidsdichte serverkast!

  • Nederland
  • Als je een internet of intranet infrastructuur aan wilt leggen binnen een bedrijf, of een groot gebouw dan is het handig om alle inputs en outputs van je bedrading op één centraal plek hebt. Alle apparatuur, kabels, switches kan je plaatsen in een serverkast zodat deze beschermd zijn. Verder is het ook mogelijk de serverkast op slot te draaien zodat deze beschermt is tegen diefstal en de apparatuur veilig houdt.
  • netwerkproducten
  • https://netwerkproducten.com/
  • info@netwerkproducten.nl

Serverkast

Een serverkast bestaat uit een voor en achterdeur en zijpanelen voorzien van sloten. In de kast zitten 19 inch profielen waar je apparatuur en accessoires in kan monteren. Met behulp van kooimoeren kan je deze vastzetten in de kast.

De hoogte van de serverkasten zijn aangegeven in U (units) of HE (hoogte eenheid). Wanneer je bijvoorbeeld een switch koopt van 2U weet je exact hoeveel ruimte je nodig hebt in de kast, en hoeveel je hierna nog over hebt. Zorg er altijd voor dat je ruimte overhoudt in je serverkast zodat je zeker weet dat je in de toekomst nog kan uitbreiden. Ruimte die niet gevuld is met apparatuur kun je opvullen met blindpanelen waardoor je deze loze ruimte niet ziet.

Geluidsdicht

Apparaten en accessoires maken vaak geluid tijdens het verwerken van data, de ventilatie, en andere omstandigheden die geluid veroorzaken. Je kan bij netwerkproducten.com een geluidsdichte serverkast kopen, hierdoor hoor je de apparaten in de kast nauwelijks!

Over Petermvb

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top