woensdag, oktober 5, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Een goed artikel levert bijdrage aan goede ranking in Google
Een goed artikel levert bijdrage aan goede ranking in Google

Een goed artikel levert bijdrage aan goede ranking in Google

  • Nederland
  • Een gratis artikel plaatsen kan goed zijn voor je SEO. Je wilt namelijk hoogkwalitatieve backlinks genereren voor je eigen website of je klanten.
  • Stay Hungry Internet Marketing
  • www.stayhungryinternetmarketing.be
  • info@stayhungryinternetmarketing.be

Een gratis artikel plaatsen kan goed zijn voor je zoekmachineoptimalisatie. Je wilt namelijk hoogkwalitatieve backlinks genereren voor je eigen website of je klanten.

Google wil tegenwoordig zien dat links verschijnen tussen relevante content. Daarom is het goed dat artikelen niet te kort zijn, maar dat er artikelen worden geschreven met serieuze inhoud, wat bezoekers graag lezen en zelfs willen gaan delen met hun vrienden en/of connecties op bijv sociale netwerken als Facebook en Twitter.

Door recentelijke aanpassingen in het algoritme van Google, de Panda en Penguin updates, die maandelijks nog steeds worden doorgevoerd, zie je dat kwaliteitssites hoger ranken dan bijvoorbeeld linkdirectories. En terecht, wanneer een bezoeker zoekt naar informatie wil hij of zij vinden wat hij zoekt. Wat is anders het nut van een zoekmachine?

Het is dus belangrijk dat je geen content gaat schrijven voor uitsluitend de zoekmachine, maar dat je denkt aan de gebruiker. Wat wil de gebruiker, hoe kan ik de gebruiker voorzien van zo nuttig mogelijke informatie?

Het is dus belangrijk om hoogwaardige artikelen te plaatsen. Lees je dus een beetje in in een onderwerp, alvorens je erover gaat schrijven. Dit scheelt een boel, omdat je dan al de nodige kennis hebt die je direct weer kan verspreiden in je artikelen. Een gratis artikel plaatsen kan je tegenwoordig doen op veel websites.

Artikelplanet

Artikel geschreven en gepubliceerd door:

Webteksten en internet marketing door Stay Hungry Internet Marketing

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top