woensdag, juli 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Een multifunctionele boxspring, meer dan alleen een bed
Een multifunctionele boxspring, meer dan alleen een bed

Een multifunctionele boxspring, meer dan alleen een bed

  • Nederland
  • Een boxspring kan naast een goede nachtrust ook worden gecombineerd met geïntegreerde aanvullingen. Een boxspring kan namelijk multifunctioneel zijn. Welke combinaties allemaal tot de mogelijkheden behoren lees je in dit artikel.
  • Boxspringfabriek
  • http://www.boxspringfabriek.nl
  • info@boxspringfabriek.nl

bioscoopbed-680x300Een goede nachtrust is essentieel voor een gezond leven. De rol van een bed is hierbij van doorslaggevende invloed. Met een comfortabel bed dat is afgestemd op jouw lichaam wordt een goede nachtrust gestimuleerd. Een boxspring behoort hierbij tot de meest geschikte oplossingen. Het is dan niet zonder redenen dat een boxspring het meest gekozen slaapsysteem is voor hotels. Een boxspring kan naast een goede nachtrust ook worden gecombineerd met geïntegreerde aanvullingen, met net dat extra beetje luxe. Een boxspring met meer opties, een boxspring 2.0, oftewel een multifunctionele boxspring. Hierbij is het tegenwoordig ook mogelijk om een boxspring op maat te laten maken met eigenschappen die zijn afgestemd op jouw wensen. Vandaag zullen we je meenemen en meer vertellen over welke multifunctionele boxsprings allemaal mogelijk zijn.

Boxspring met televisie

luxe-bioscoopbed-met-tv

Televisie kijken vanuit bed voor het slapen gaan, nog even een moment van ontspanning. Veel mensen hebben deze behoefte voordat het licht wordt uitgedaan. Slapen en tv kijken voor het slapen gaan: twee behoeften die gecombineerd kunnen worden in een boxspring met ingebouwde tv. Comfortabel, handig, en luxe. Simpelweg een droom voor elke slaapkamer.

Met de in het voeteneinde ingebouwde tv bedien je met de draadloze bediening een Samsung 32” 3D Smart flatscreen tv. Op deze manier kun je vanuit je boxspring volop genieten van kijkgenot en slaapcomfort.

Sensostep boxspring: zorg binnenshuis halen

Sensostep-boxspring-verstelbaar

Steeds vaker kiezen ouderen ervoor om het leefgemak thuis te verbeteren om zodoende nog zo lang mogelijkheden in de eigen vertrouwde omgeving te kunnen verblijven. Comfortabel blijven leven in de vertrouwde thuissituatie. De Sensostep boxspring is volledig verstelbaar en maakt het mogelijk om de gewenste zorg thuis aan te kunnen bieden. Hierdoor kan zorg gewoon in de slaapkamer plaatsvinden. De multifunctionele Sensostep boxspring wordt gekenmerkt door de stabiele hoog-laag functie waardoor thuisverzorging ineens aanzienlijk wordt vergemakkelijkt. Daarnaast heeft de Sensostep boxspring een elektrische rug, en -voetverstelling. Deze verstellingen maken het mogelijk om de boxspring aan de voeteind of rugzijde in te stellen op de desgewenste voorkeuren.

Elektrische boxspring

verstelbare-boxspring-boxspringfabriek

Onze elektrische boxspring is een praktische boxspring vanwege het verhoogde gebruiksgemak. Vanuit een liggende positie je eigen houding kunnen instellen. Ideaal wanneer je de behoefte hebt om op je gemak een boek te lezen. Ook een prettige oplossing wanneer je te kampen hebt met fysieke klachten. Met dank aan deze geïntegreerde optie kun je met een druk op de knop een comfortabele lichaamshouding vinden. Wil je de elektrische boxspring combineren met bijvoorbeeld een ingebouwde flatscreen tv? Bij deze multifunctionele boxsprings kunnen verschillende wensen worden ingebouwd in een op maat gemaakte boxspring.

Een op maat en multifunctionele boxspring

Onze handige en multifunctionele boxsprings zijn mede mogelijk dankzij onze jarenlange vakkennis en op maat geleverd werk. Alle gemaakte boxsprings worden vanaf het begin tot eind volledig met de hand samengesteld. Vanaf het stofwerk tot het uiteindelijk opgeleverde product. Omdat onze boxsprings door onszelf in onze eigen boxspringfabriek worden gemaakt, kennen we onze boxsprings als geen ander. Hierdoor kun je rekenen op ware productkennis en dus een ijzersterke dienstverlening. Je hebt immers met de boxspring makers zelf te maken. Oftewel, dichter bij de bron kun je niet komen. Met onze boxsprings kun je genieten van een multifunctionele oplossing waar je nog jarenlang van kan genieten.

» Ben jij ook op zoek naar een boxspring met meerdere opties? Of heb je zelf een voorstel dat geïntegreerd mag worden in een op maat gemaakte boxspring? Stel ons al je boxspring vragen.

Over Boxspringfabriek

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top