maandag, oktober 18, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Een musical over de kracht van hoop en liefde in tijden van oorlog
Een musical over de kracht van hoop en liefde in tijden van oorlog

Een musical over de kracht van hoop en liefde in tijden van oorlog

  • Nederland
  • Ontroerd en geraakt door het verhaal van de wereldberoemde film ‘La vita è bella’ ontstond de 6e productie van BO!NK Theaterproducties: “Mijn Vader de Held”. Een nieuwe theatertekst, met nieuwe muziek en nieuwe liedjes. Met een cast van volwassenen en kinderen brengt BO!NK TP dit mooie verhaal tot leven. Hoofdpersoon Samuel beschermt zijn zoon Ruben op onnavolgbare wijze tegen de gruwelijkheden van de oorlog. De kracht van humor en plezier geven dit ontroerende verhaal een licht en positief karakter. Vanaf 2 november is deze bijzondere musical te zien in theaters in Utrecht, Alphen a/d Rijn en Nunspeet.
  • Josephine en Tom[1]
  • BOINK TP
  • www.boinktheaterproducties.nl
  • margo@boinktheaterproducties.nl

Humor, hoop en liefde

Mijn Vader de Held gaat over humor, hoop en liefde. De vrolijke en optimistische Samuel loodst zijn gezinnetje met humor door de bezettingsjaren. Hij laat zich niet klein krijgen door de toenemende dreiging.  Als Samuel uiteindelijk samen met zijn zoontje Ruben en andere familieleden en vrienden door de Duitsers wordt opgepakt, wil hij Ruben beschermen tegen de angstaanjagende waarheid. Hij vertelt hem dat het om een spel gaat, een ingewikkeld en uitdagend spel, speciaal voor Ruben, voor zijn verjaardag…

Hoofdrolspeler Tom Manussen die de rol van Samuel speelt over de voorstelling:

“Ik hoop dat mensen de zaal uitlopen met het besef hoe heftig de Tweede Wereldoorlog was, maar ook dat er hoop is in simpele dingen. Hoop door de liefde tussen mensen.”

Hoofdrolspeelster Josephine Lely die de rol van Ruben speelt:

“Toen ik mee ging doen, wist ik nog niet veel over de Tweede Wereldoorlog. Dat van het douchen wist ik bijvoorbeeld niet. Ik ben erg blij dat het nu geen oorlog is.”

Speeldata en reserveren

Mijn Vader De Held is een gezinsvoorstelling (12+). Kaartjes zijn € 18,50 p.p. Voor de speeldata en om te reserveren, kunt u terecht op www.mijnvaderdeheld.nl.

U een mooie avond, zij een betere toekomst

BOINK TP denkt niet alleen aan zichzelf. Mijn Vader de Held vraagt aandacht voor de oorlog en de slachtoffers die deze achterlaat. Daarom verbindt BOINK TP de productie aan War Child. Ze doneert € 1,- van ieder verkocht kaartje aan War Child en licht haar bezoekers en medewerkers voor over het werk dat War Child verricht.

Over BO!NK Theaterproducties

BO!NK Theaterproducties is een dynamische stichting die op een professionele manier theaterproducties maakt. Niet voor niets staat BO!NK voor: Boeiend, Ontroerend, Inspirerend, Natuurlijk en Krachtig.

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top