donderdag, november 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Een nieuw boek van Lydia Albadoro
Een nieuw boek van Lydia Albadoro

Een nieuw boek van Lydia Albadoro

  • Nederland
  • Dit boek onthult onze beperking en de oorzaken daarvan. Sommige mensen ontwikkelen zich beter en succesvoller terwijl anderen het ongeluk lijken aan te trekken. Schuilt hier een teken van waarheid in? Als je antwoorden zoekt, lees dan dit boek!
  • Lydia Albadoro
  • www.albadoro.nl
  • info@kangoeroeboek.nl

Wat nu als alles dat je als kind geleerd was alleen maar beperking van jezelf was? Wat nu als het een vorming betreft die je niet de mogelijkheden heeft gegeven je te ontwikkelen. De kleine rups is bewust in een coconstaat gehouden. Waarom eigenlijk? Waarom zijn wij beperkt? Waarom wordt ons op school, afgeleerd om vragen te stellen? Dit boek staat vol vragen die beantwoord worden, maar leert de lezer vooral op zoek te gaan naar de juiste vragen. De antwoorden volgen dan vanzelf. Door het stellen van de juiste vragen leer je zelfstandig denken waardoor je onafhankelijkheid leert kennen. Het leert je de cocon te doorbreken en de vlinder die te lang vleugellam was te bevrijden. Zonder beperking van jezelf is alles mogelijk. Met behulp van de sleutels zal je de gesloten gebieden in jezelf kunnen openen…

‘Het antwoord’ (174 pagina’s, ISBN: 9789402108231) is gepubliceerd via het self-publishingplatform Brave New Books. Het boek is te koop in alle landelijke webwinkels en te bestellen door iedere boekhandel.

Prijs: 19,99€

Over Lydia Albadoro: www.albadoro.nl

Over Brave New Books

Brave New Books is een self-publishingplatform dat iedere schrijver in staat stelt om snel, eenvoudig, kosteloos en op een professionele wijze zelf een boek uit te geven. Brave New Books is een initiatief van Singel Uitgevers, bol.com en Mijnbestseller.nl. Gedurende het publicatieproces kan de auteur, tegen betaling, de deskundige begeleiding inschakelen van ervaren redacteuren, vormgevers en bekende schrijvers van Singel Uitgevers (waartoe de uitgeverijen Querido, Athenaeum, Nijgh &Van Ditmar, Leopold en Ploegsma behoren). Door de samenwerking met bol.com zijn de boeken voor een miljoenenpubliek beschikbaar. Zie voor meer informatie www.bravenewbooks.nl.

E-mail: info@kangoeroeboek.nl

Website: http://www.albadoro.nl

Over Head Editor

Head Editor of PressCenter.com

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top