vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Een nieuwe manier om je mindfulness trainer te vinden
Een nieuwe manier om je mindfulness trainer te vinden

Een nieuwe manier om je mindfulness trainer te vinden

  • Nederland
  • Overmindfulness.nl is ‘live’ gegaan voor het grote publiek. Een nieuwe manier om een match te vinden tussen vraag en aanbod in de wereld van mindfulness. Door deze nieuwe manier van matching maakt Overmindfulness.nl een bewuste keus voor meer service en kwaliteit voor haar doelgroep met een eigentijdse Look & Feel. ‘Een persoonlijke benadering, inspiratie geven, op weg helpen, verrassend en prikkelend’ aldus Dick Koenis, initiatiefnemer.
  • Overmindfulness.nl
  • www.overmindfulness.nl
  • contact@overmindfulness.nl
  • UTRECHT, 25 maart 2013. Overmindfulness.nl is ‘live’ gegaan voor het grote publiek. Een nieuwe manier om een match te vinden tussen vraag en aanbod in de wereld van mindfulness. Door deze nieuwe manier van matching maakt Overmindfulness.nl een bewuste keus voor meer service en kwaliteit voor haar doelgroep met een eigentijdse Look & Feel. ‘Een persoonlijke benadering, inspiratie geven, op weg helpen, verrassend en prikkelend’ aldus Dick Koenis, initiatiefnemer.
  • Persbericht

Nu mindfulness de hype voorbij is en internationaal onderzoek onomstreden de effecten toont, willen steeds meer mensen weten waar het bij mindfulness om gaat. In een wirwar van aanbieders blijkt het echter niet eenvoudig het kaf van het koren te scheiden. Wat is een goede mindfulness trainer? Hoe vind ik een trainer die aansluit bij mijn wensen?

Iedereen mag zich mindfulness trainer noemen, ieder kan een mindfulness training aanbieden. ‘Het wordt tijd voor meer zicht op aanbieders en de kwaliteit die zij bieden.’ volgens Dick Koenis, initiatiefnemer en zelf gecertificeerd mindfulness trainer. Hij wil met deze nieuwe site werken met trainers die mindfulness overdragen vanuit de Oosterse traditie van waaruit ze is voortgebracht en ‘vertaald’ naar Westers model door Kabat-Zinn. ‘Mindfulness niet overdragen als ‘trucje’ maar als stijl van omgaan met ervaringen in het moment’.

De eerste in online matching 

Overmindfulness.nl is de eerste in online matching met de kandidaat als middelpunt.  Na invulling van een online aanmeldingsformulier wordt de optimale match gemaakt met enkele trainers.

Om een passende trainer te vinden voor iedere kandidaat gebruikt Overmindfulness.nl een bestand van meer dan 400 mindfulness trainers. Van ieder is de beroepsmatige achtergrond, ervaring, tarief, agenda en specialisatie bekend.

En de kwaliteit van het bestand groeit met iedere bemiddeling, doordat het bestand op basis van de geleverde dienstverlening wordt aangepast.

Voor de kandidaten is de service vrijblijvend en kosteloos. De trainer betaalt een beperkte fee direct gekoppeld aan resultaat.

Ook over mindfulness in dagdagelijks leven

Bij ons gaat het niet alleen om de goede match. Het gaat ons ook om het scheppen van een juist beeld over mindfulness. Daarom biedt Overmindfulness.nl in de alom aanwezige Babylonische spraakverwarring rond mindfulness een inkijkje in mindfulness. Hoe herken je mindfulness en mindlessness in het dagdagelijks leven en werk? Hoe beoefen je mindfitness?

Tweemaal per week verschijnt een makkelijk verteerbaar blog van maximaal 150 woorden, een reminder voor het moment.

Onafhankelijk

OverMindfulness.nl werkt onafhankelijk en traint zelf niet.

Over Dick Koenis

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top