vrijdag, december 13, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Een nieuwe website van Evi van Lanschot, inclusief de door Poort80 ontwikkelde online keuzehulp
Een nieuwe website van Evi van Lanschot, inclusief de door Poort80 ontwikkelde online keuzehulp

Een nieuwe website van Evi van Lanschot, inclusief de door Poort80 ontwikkelde online keuzehulp

  • Nederland
  • OMSCHRIJVING Evi is in de zomer van 2013 gelanceerd en is onderdeel van Van Lanschot Bankiers. Inmiddels is aan Evi in België en Nederland meer dan anderhalf miljard euro aan vermogen toevertrouwd. De basis van de dienstverlening van Evi is 100% online maar als de klant dat wenst staat er een team van specialisten klaar. Poort80 is gevraagd de website te ontwikkelen en te onderhouden.
  • Poort80
  • contact@poort80.nl

DOEL

Evi richt zich op een nieuwe, jonge doelgroep en maakt beleggen voor iedereen toegankelijk. Deze positionering moet dan ook in alle uitingen duidelijk zijn. Poort80 ontwierp een nieuwe website in een nieuwe huisstijl die ook mobiel volledig functioneel is. De website dient voortdurend te worden aangepast met actuele informatie waarbij zowel de software als de vormgeving steeds aan vernieuwing en verbetering onderhevig is.

RESULTAAT

Evi heeft in 2016 de Gouden Stier voor beste online vermogensbeheerder gewonnen. Een felbegeerde trofee, gejureerd door een onafhankelijke vakjury. De website is (vanzelfsprekend) responsive en eenvoudig te beheren via het Umbraco Content-Management-Systeem. Poort80 ontwikkelde het platform en verzorgt de hosting en support. Evi werkt makkelijk, is overzichtelijk en volledig online. In februari 2017 is de nieuwe website van Evi online gegaan, inclusief de door Poort80 ontwikkelde online keuzehulp.

OVERIGE INFORMATIE

Bij Evi heeft de klant verschillende mogelijkheden om haar geld te beleggen: Evi Beheer,DoelbeleggenEvi4KidsEvi PensioenEvi Advies en Evi Sparen. Bij Evi Beheer (vanaf €1.000,-) belegt Evi voor de klant en neemt alle werk uit handen. Bij Evi Advies (vanaf €10.000,-) belegt de klant zelf en functioneert Evi als beleggingscoach. Waar de klant ook voor kiest, Evi biedt altijd toegang tot de specialistische kennis van Van Lanschot.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top