dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Een perfecte witte slaapkamer
Een perfecte witte slaapkamer

Een perfecte witte slaapkamer

  • Nederland
  • Hoe zorg je voor de ideale witte slaapkamer? Leer hoe je combineert met andere kleuren of juist voor een compleet witte kamer gaat.
  • Boxspringfabriek
  • http://www.boxspringfabriek.nl
  • floris.mullink@gmail.com

Wit geeft de slaapkamer rust en een schoon gevoel. Een plek om even helemaal aan niets te denken en om tot jezelf te komen. De inzet van wit is divers. De witte kleur is uitstekend te combineren met allerlei soorten stijlen zoals hip, romantisch of landelijk. We leggen je graag uit hoe je de ideale witte slaapkamer inricht. Helemaal wit of in combinatie met andere effecten.

Wit, wit, wit.

Een volledig witte slaapkamer begint met de muren. Voor de vloer kun je eventueel kiezen voor een lichtere variant, waarbij je kunt denken aan een white was vloer of een licht houten vloer. Bij het aankleden van andere elementen zoals het bed en het vloerkleed kies je eveneens voor een lichte tint. Je kunt hierbij variëren met tinten zoals beige, zand en wit. Hiermee wordt de uitstraling van de kamer heerlijk fris en krijg je meteen een luxe hotelgevoel. Voor het bed zelf kies je tevens voor wit; een compleet effen witte dekbedovertrek is hierbij een wijs besluit. Hetzelfde geldt voor de kussens en plaids. Voor beide geldt: strak en wit. Bij het combineren van de accessoires kies je voor minimaal. Een aantal kaarsen, mooie bloemen en een stijlvolle lamp.

Wit in combinatie met een ander vleugje

Voor het grootste gedeelte wit, maar wel combineren met andere kleuren? Zorg dan voor de juiste balans in de vorm van pasteltinten als aanvulling op de basiskleur. Daarbij kun je kiezen voor zachte kleuren zoals zacht groen, beige en roze. Rust en volledige kalmte. Door de muur achter jouw bed in deze tint te schilderen krijg je al eenvoudig een mooi effect.

Wit en natuurlijke materialen

Wit en natuurlijke materialen zorgen voor een heldere en landelijke slaapkamer. Lichte muren, kozijnen, plafond en muren. Dit mag worden gezien als de basis. Deze basis is relevant om op een later moment voor de juiste balans te zorgen. Als deze basis klaar is dan kun je jouw inzichten gebruiken voor de vloer. De ideale vloer is van hout of heeft een houten uitstraling, zoals bijvoorbeeld via laminaat. Voor de gordijnen kun je katoen gebruiken. Ditzelfde doe je voor het bedtextiel. In combinatie met wol en warme materialen behoud je een warme sfeer. Voor de accessoires zorg je voor een leuke combinatie door bijvoorbeeld hout, frisse bloemen, gedroogde takken, rieten manden en sierkussens te gebruiken. Kortom, een bijzonder sfeervolle landelijke en natuurlijke slaapkamer.

Over Floris

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top