donderdag, mei 19, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Een plaats in huis voor je hond? Kies voor een praktische hondenbench!
Een plaats in huis voor je hond? Kies voor een praktische hondenbench!

Een plaats in huis voor je hond? Kies voor een praktische hondenbench!

  • Nederland
  • Behalve lange wandelingen, baantjes trekken, je erf beveiligen en achter takken en ballen aanrennen is er één ding dat jouw hond dolgraag wil kunnen doen; uitrusten. Geef hem of haar daar dan ook volop de ruimte voor met behulp van een hondenbench!
  • Comfort Kussen
  • https://www.comfort-kussen.nl/
  • info@comfort-kussen.nl

En ja, er kleeft een beetje een stigma aan maar hier moeten je trouwe vriend(in) en jij je overheen zetten. De bench is namelijk geen strafhonk. Hondeneigenaren houden niet minder van hun favoriete huisgenoot als ze het beestje erin laten of opsluiten. Nee, een hondenbench is een veilige plek voor je dier. Hier kan hij of zij zich terugtrekken en helemaal thuisvoelen. Net als jij in je luie stoel!

Natuurlijk kan het zo zijn dat je hond niet goed overweg kan met andere huisdieren of wil je je kleine kinderen beschermen tegen al dat tomeloze enthousiasme. Ook dan kun je je vrolijke viervoeter plaats laten nemen in de bench en het dier goed aan de situatie laten wennen. Zo heeft iedereen in huis voldoende ruimte en een gevoel van veiligheid.

Je pup zal zijn of haar moeder missen zodra je het diertje laat wennen aan diens nieuwe stek. Misschien krijg je er slapeloze nachten van wegens het gehuil in het begin maar uiteindelijk is dat het allemaal waard. Als je je pup zindelijk wilt krijgen is een hondenbench helemaal de ideale oplossing. Honden stammen immers af van wolven en die bevuilen nooit hun eigen nest. Zodra je kleine vriendje gaat wennen aan de bench, zullen er dus steeds minder ongelukjes voorkomen!

Welke bench is voor mijn hond het beste?

Allereerst moet je kijken naar het formaat. Hoe groot en zwaar wordt het ras waar jouw hond toe behoort gemiddeld? Hierop dient de hondenbench ruimschoots berekend te zijn. En ja, een grote bench neemt veel plek in en een grotere bench kopen naarmate je hond verder groeit is mogelijk. Maar dan zal hij of zij weer helemaal aan een nieuwe plek moeten wennen. Kies daarom voor een bench waarin je pup ruimschoots rechtop kan staan als deze groot is en over voldoende bewegingsruimte beschikt.

Je hebt een ruime keuze als het aankomt op merken voor een comfortabele hondenbench. De voornamelijk metalen varianten van Duvo zijn eenvoudig te transporteren en bovendien inklapbaar. Ook om hun stevigheid zijn ze erg populair. Dat maakt ze ideaal voor puberende en/of opstandige dieren. Andere marktaanvoerders voor hondenbenches zijn Midwest, Slavic en Pets and Things.

We bevelen je van harte aan om een bench aan te schaffen die voorzien is van een uitschuifbare kunststof lade. Zeker in het begin zal je pup vast nog wel eens zijn of haar behoefte in de bench doen. Dankzij de lade is de bench eenvoudig schoon te maken.

Als je vaak met je hond uit rijden gaat en/of deze naar de dierenarts moet brengen, komen kunststof en aluminium benches ontzettend goed van pas. Deze bieden zowel stevigheid als comfort en hebben een slim sluitingsmechanisme dat alleen vanaf de buitenkant te openen is.

Kies bovenal een comfortabele plek voor je lieve hond en je hebt een vriend(in) voor het leven!

Over Petermvb

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top