vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Lifestyle & Mode / Een Positief Project
Een Positief Project

Een Positief Project

  • Nederland
  • Jong ondernemerspaar start ideëel project om via crowdfunding voet aan de grond te krijgen op gefrustreerde huizenmarkt. ‘Laat ons een wereld creëren, een huis. Non-profit. Zelfonderhoudend. Cultureel. Creatief. Gemeenschappelijk. Een toevluchtsoord voor andere creatievelingen om geïnspireerd te raken.’
  • 2
  • Sanne van Renesse
  • apositiveproject.com
  • iwant@sannevanrenesse.nl
  • 0653763066‘Een Positief Project’ Jong ondernemerspaar start ideëel project om via crowdfunding voet aan de grond te krijgen op gefrustreerde huizenmarkt. ‘Een Positief Project’ Jong ondernemerspaar start ideëel project om via crowdfunding voet aan de grond te krijgen op gefrustreerde huizenmarkt. ‘Laat ons een wereld creëren, een huis. Non-profit. Zelfonderhoudend. Cultureel. Creatief. Gemeenschappelijk. Een toevluchtsoord voor andere creatievelingen om geïnspireerd te raken.’ ‘Laat ons een wereld creëren, een huis. Non-profit. Zelfonderhoudend. Cultureel. Creatief. Gemeenschappelijk. Een toevluchtsoord voor andere creatievelingen om geïnspireerd te raken.’
  • 1Persbericht_A positive Project_ALGEMEEN

voorblad

Als jong zelfstandig ondernemer is het in de huidige tijd onmogelijk een hypotheek af te sluiten. Dit, terwijl banken zelf verantwoordelijk zijn voor de huizencrisis.

Deze jonge ondernemers zijn er echter van overtuigd dat zij niet afhankelijk zijn van het reguliere stelsel. Zij geloven in collectieve kracht. Op hulp van gelijkgezinden. Met dit zakelijke, creatieve en transparante project genereren ze vertrouwen.

Middels crowdfunding willen zij hun droom verwezenlijken. Sinds kort is het project gelanceerd op Kickstarter. Ze hebben tot 17 december de tijd om €300.000 te verzamelen en dit Kickstarter-project tot een succes te maken en vertrouwen blind op de hulp van hun medemens. Mensen en bedrijven die helpen, kunnen geweldige cadeaus uitzoeken.

Bij één van de initiatiefnemers werd dit jaar, als jongste patiënt ooit, darmkanker geconstateerd. ‘We zijn samen door de moeilijkste tijd van ons leven gegaan.’ Zelfverzekerd laat hij zijn stoma zien. De kanker is overwonnen en ze denken nu meer dan ooit: lak aan depressie! Ze jagen op geluk en willen anderen inspireren met hun kracht.

‘Een Positief Project’ is non-profit, duurzaam, onafhankelijk en groen. Maar vooral een sociaal project. Een bruisend toevluchtsoord om te inspireren en geïnspireerd te raken.

Het collectief investeert, maar krijgt er heel veel voor terug.

Zoals kunst-workshops; muziek- en theaterevenementen; een boomgaard waar je zelf fruit kunt plukken en kunt onthaasten; flexibele en ontspannen werkplekken; een huiskamerrestaurant; een dynamisch design- en kunstinterieur; een openluchttheater; kooklessen; gratis barbecues; culturele picknicks; een sfeervol gastenhuis en nog veel meer. Kortom: een aanwinst voor onze samenleving.

Bekijk alle plannen, cijfers en informatie:

Promovideo: http://youtu.be/SZCxf-ojVLs?list=UUROepCh_ysd9c7eu3ZfZ63A

Profielfoto: https://eenpositiefproject.files.wordpress.com/2014/10/sanne11.jpg

Website: APositiveProject.com

Facebook: facebook.com/APositiveProject

Kickstarter: A Positive Project | Een Postief Project

Met vriendelijke groet,

Sanne van Renesse & Jeroen Brugman

iwant@sannevanrenesse.nl

Kickstarter vereist een creditcard. Mensen die dit niet hebben, kunnen sponsoren op IBAN NL74ABNA0613104897 t.n.v. S.E. van Renesse, omschrijving ‘Kickstarter’ en we zetten het zelf op het project.

Onder sponsoren via u kan d.m.v. een speciale code een avond voor twee in de hottub en sauna verloot worden.

Over Sanne Van Renesse

Manage de band LunaQ Ik studeerde kunst, doe film en fotografie.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top