vrijdag, november 24, 2017
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Een recept uit het Captain Cook kookboekje: kaas-preisoep
Een recept uit het Captain Cook kookboekje: kaas-preisoep

Een recept uit het Captain Cook kookboekje: kaas-preisoep

  • Nederland
  • Een recept uit het Captain Cook kookboekje: kaas-preisoep
  • NAUPAR
  • http://www.naupar.nl/actueel/recept-captain-cook-kookboekje-kaasprei-soep
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • Lelystad, 10 juni 2015 – Kaas-preisoep: een van de vele gezonde en eenvoudig te bereiden recepten uit het Captain Cook kookboekje van NAUPAR. Deze overheerlijke kaas-preisoep is ideaal voor grote gezelschappen. Daarnaast is ook de vegetarische variant van deze soep in het kookboekje omschreven. Dus geschikt voor iedere eter!Lelystad, 10 juni 2015 –

Kaas-preisoep: een van de vele gezonde en eenvoudig te bereiden recepten uit het Captain Cook kookboekje van NAUPAR. Deze overheerlijke kaas-preisoep is ideaal voor grote gezelschappen. Daarnaast is ook de vegetarische variant van deze soep in het kookboekje omschreven. Dus geschikt voor iedere eter!

Captain Cook kookboekje

Het Captain Cook kookboekje van NAUPAR maakt het koken voor grote gezelschappen aan boord van een schip een stuk gemakkelijker. Het receptenboek staat vol met simpele en gezonde maaltijden. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de kookmogelijkheden aan boord.

Benodigdheden

Welke ingrediënten zijn nodig voor het bereiden van een smakelijke kaas-preisoep? Voor een groep van vijftien personen heeft u het volgende nodig: 9 eetlepels olie, 1,5 kilo gehakt, 9 stuks prei, 3,75 liter vlees- of groentebouillon, 1,5 kilo verse champignons, 600 gram kruidenkaas, 600 gram roomkaas, zout, peper en nootmuskaat.

Bereiding

U wast de prei en champignons en snijdt deze in stukjes. Vervolgens verhit u een beetje olie in de pan, waar het gehakt in gebakken kan worden. Voeg een snufje zout en/of peper toe voor wat extra smaak. De prei en bouillon voegt u toe aan het gehakt en vervolgens laat u dit vijf minuten doorkoken. Nadat de vijf minuten zijn verstreken, voegt u de gesneden champignons toe en laat u alles nog zo’n vijftien minuten op een laag pitje doorsudderen. Tot slot kan de kaas in de pan. Tip: serveer de soep met Turks brood, ciabatta of stokbrood. Smullen maar!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top