donderdag, november 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Een ring geprint
Een ring geprint

Een ring geprint

  • Europa
  • Tegenwoordig is er geen persoon op straat zonder een mobiele telefoon, zelfs de kinderen van 5 jaar zullen er een op zak kunnen hebben.
  • trouwringen_cober_geelgoud_kroonzetting
  • cober
  • http://www.cober.nl/
  • erotmensen@yahoo.com
  • Cober Goudsmeden Houtstraat 15 5341 GG Oss The Netherlands Routebeschrijving T: +31 (0) 412 651450 info@cober.nl www.cober.nl K.v.K. 1606200

Tegenwoordig is er geen persoon op straat zonder een mobiele telefoon, zelfs de kinderen van 5 jaar zullen er een op zak kunnen hebben. Een vreemd besef als we naar een aantal jaren terug keken. De mobiele telefoon was een handig apparaat waarmee gebeld en gesmst kon worden. Wat zien we daar nog van terug? De apps om te ‘whatsappen’ lijken op smse. Maar het is een ander begrip, vernieuwd sneller handiger en met een uitgebreider design.

Dit geldt voor verschillende producten, de tv, de computers, vaatwassers. Technologie is als een derde arm voor de mensheid geworden.

Naast al deze praktische uitvindingen wordt er ook veel geëxperimenteerd. Op dit moment is men bezig met experimenteren van 3D printers. Deze printers printen objecten uit op ware grootte. De materialen kunnen verschillen van kunststof, hout, tot zelfs keramiek. Inmiddels zijn er proeven voor glas printen en het printen van eten.

De techniek van het 3D printen is duur en brengt veel met zich mee. Het instellen van het programma zal een dagtaak zijn, en wanneer de printer gaat printen zal hij minimaal 6 uur aan het printen zijn. Naast dat alles kost het veel energie, en zijn de kleine onderdelen van de printer zeer kostbaar.

Toch is het een techniek die wij niet moeten vergeten op het gebied van trouwringen. Zodra de mogelijkheden toegankelijker zijn zal ook hiermee geëxperimenteerd worden. Dit houdt in dat de ring die visueel 2D ontworpen wordt, geprint kan worden op exact de maat van de vinger. Het zou mogelijk kunnen zijn een model te maken van de vinger zodat de ring niet de vorm van een ronde krijgt maar de vorm gevormd naar de vinger. Daarnaast zijn aanpassingen in het model snel te maken, en zullen de resultaten een grotere kans van slagen hebben. Er zou zelfs variatie gemaakt kunnen worden op het gebied van materiaal want waarom zou een trouwring van zilver of goud gemaakt moeten worden?

Over erotmensen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top