zondag, oktober 2, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Een vakantie in Duitsland
Een vakantie in Duitsland

Een vakantie in Duitsland

  • Nederland
  • De kans is groot dat je zelf ook al is in Duitsland op vakantie bent geweest. Wanneer dat niet zo is ben je een van de weinigen.
  • WieBitte
  • arnomeulen@gmail.com

Duitsland is in januari 2017 namelijk voor het tiende jaar op rij uitgeroepen tot de populairste vakantiebestemming van Nederlanders. Duitsland is een land met een grote diversiteit aan landschappen, cultuur, tradities en met bruisende steden. Duitsland heeft dus voor ieder wat wils en dat zorgt er voor dat steeds meer Nederlandse vakantiegangers er voor kiezen om naar Duitsland te gaan. Maar liefst 3.52 miljoen vakanties werden in 2016 geboekt met als bestemming Duitsland. Ten opzichte van 2015 is dit een toename van 4.3 procent. Een forse stijging dus.

Stijging in het aantal overnachtingen

In de afgelopen tien jaar is het aantal overnachtingen met totaal twintig procent gestegen. Het blijkt dat 44% van de Nederlanders die in Duitsland op vakantie gaan langer dan zes dagen in Duitsland op vakantie gaan.

Stedentrip in Duitsland

Met Berlijn heeft Duitsland ook een erg aantrekkelijke stad waar veel Nederlanders voor kiezen om een stedentrip te doen. Berlijn kent talloze bezienswaardigheden en je het er daarom ook echt wel enkele dagen voor nodig om de hele stad te kunnen bezichtigen.

De Duitse taal

De Duitse taal is net als de Nederlandse taal een Germaanse taal. Daarom hebben de Nederlandse en de Duitse taal best veel overeenkomsten. Wil je tijdens je vakantie in Duitsland vloeiend Duits kunnen spreken en spreek je momenteel de taal nog niet vloeiend, dan is dit geen enkel probleem. In Nederland zijn er talloze aanbieders van Duitse taalcursussen zoals cursus Duits Eindhoven. Naast dit bedrijf zijn er in iedere regio wel aanbieders van cursussen Duits. Met dank aan deze cursussen zult u de taal snel oppikken en een fijne vakantie hebben in Duitsland. Ook voor wanneer u een zakelijke afspraak heeft in Duitsland zijn deze cursussen ideaal!

Over Arnomeulen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top