zondag, juli 3, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Een webshop starten – de Juiste Stappen
Een webshop starten – de Juiste Stappen

Een webshop starten – de Juiste Stappen

  • Nederland
  • Een webshop starten vergt wat aandacht en tijd, maar als je goed begint, heb je half werk ten opzichte van webshops die bij aanvang niet goed zijn opgestart.
  • Stay Hungry Marketing
  • stayhungrymarketing.nl
  • info@stayhungrymarketing.nl

Er zijn duizenden webshops, maar de meesten geven een vertekend beeld van wat zich achter de schermen afspeelt. Een mooie webshop wordt vaak als eerste beoordeeld, maar geeft absoluut geen indruk van hoe het er echt mee gaat. Veel webshops worden slecht geleid en hebben moeite met blijven bestaan.

  • Hoe maak jij verschil?
  • Kies een specifiek product

Ga op zoek naar een specifiek product waarvoor je een webshop wilt starten. Investeer in een nichemarkt en de doelgroep is op zoek naar jou. Zonder enige samenhang gaat het fout. Zorg daarom dat je de specialist bent in het product dat jij aanbiedt. Specialisme zorgt voor vertrouwen en dat zorgt weer voor aankopen. Streef daarnaast naar een uitputtend assortiment binnen jouw niche.

Investeer in zoekmachineoptimalisatie

Gevonden worden op internet, daar draait het om. Jouw bezoekers moeten jou vinden wanneer ze naar je op zoek zijn. Search Engine Optimization ”zoekmachineoptimalisatie” is cruciaal. Belangrijker dan adverteren via Google AdWords, bannering of welke advertentievorm dan ook.

Veruit de meeste zoekers op internet hebben het meeste vertrouwen in de niet betaalde zoekresultaten. Daar wordt veel meer op doorgeklikt dan op de gesponsorde resultaten. Investeer daarom in zoekmachineoptimalisatie. Of zorg voor een webshop die automatisch geoptimaliseerd is voor zoekmachineoptimalisatie en ga aan de slag met promotie van de webshop.

Hou de focus waar je mee begonnen bent

Hou vol! Denk niet dat het succes je in één nacht komt aanwaaien. Heb vertrouwen in jouw niche. Bouw gestaag aan je assortiment. Werk aan een forum, werk aan een blog en investeer in zoekmachineoptimalisatie. Ook jij kunt een webshop beginnen! Zoekmachineoptimalisatie

Bent u geïnteresseerd in zoekmachineoptimalisatie No cure, No pay? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek met een zoekmachineoptimalisatie adviseur van Stay Hungry Marketing!

Over Stay Hungry Marketing

Stay Hungry Marketing is een allround full-service internet marketing bureau, al sinds 2008 de specialist in zoekmachineoptimalisatie, webdesign, conversie optimalisatie en Google AdWords om de behoeftes van bedrijven om gevonden te worden op het internet.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top