vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Eenvoudig, chic en wit: Philips Hue Phoenix voor elke tint wit licht Connected wit licht voor thuis
Eenvoudig, chic en wit: Philips Hue Phoenix voor elke tint wit licht Connected wit licht voor thuis

Eenvoudig, chic en wit: Philips Hue Phoenix voor elke tint wit licht Connected wit licht voor thuis

 • Nederland
 • Philips Hue Phoenix van Koninklijke Philips, de wereldwijde marktleider in verlichting, is de eerste in een nieuwe reeks van connected witte sfeerlampen die voor uw woning het juiste licht creëert voor verschillende momenten van de dag. Of het er nu om gaat u te helpen 's avonds een gezellige sfeer te scheppen, of om u op te laden voordat u naar de fitness gaat, Philips Hue Phoenix biedt u via uw smartphone of tablet toegang tot het volledige spectrum tinten wit licht.
 • Hue-Phoenix-Ceiling-Lifestyle-160px
 • Koninklijke Philips Electronics N.V.
 • http://www.philips.nl
 • nanda.huizing@philips.com
 • http://www.newscenter.philips.com/nl_nl/standard/about/news/press/2015/20150302-Eenvoudig-chic-en-wit-Philips-Hue-Phoenix-voor-elke-tint-wit-licht.wpd#.VPRa4fmG9R8

“Wit licht is essentieel voor woningen, het wordt elke dag in elke kamer gebruikt”, legt Leonardo Avezzano uit, Product Marketing Director van Philips Hue. “Wij hebben gebruik gemaakt van onze kennis van het biologische effect van licht op mensen, zoals het reguleren van ons 24-uur ritme en onze lichaamsprocessen zoals slaap, en dat alles is samengebracht in de Philips Hue Phoenix. De beproefde lichtrecepten kunnen u helpen om u ‘s morgens energiek te laten voelen, meer geconcentreerd op het werk overdag en ontspannen ‘s avonds.”

Met Philips Hue Phoenix kunt u onmiddellijk het licht aanpassen van warmwit dat een kalmerende sfeer schept in uw woning, naar sprankelend wit dat u om te concentreren. Via de Philips Hue app heeft Philips Hue Phoenix toegang tot vooraf ingestelde witlichtrecepten die u helpen zich te concentreren, te lezen, te ontspannen en u energiek te voelen. Meer dan 200 apps van derden bieden u tal van andere functies.

Doordat Philips Hue Phoenix het volledige spectrum van witlichttinten bevat, is hij ideaal voor elke ruimte in de woning, en vooral voor ruimten die op veel verschillende manieren worden gebruikt. De stijlvolle tafellamp is prettig in de werkkamer, de wandlamp is perfect om u ‘s morgens vriendelijk te wekken, de downlights zijn geweldig in de hal, de pendellamp vindt zijn plaats boven de eetkamertafel en de plafondlamp past naadloos in een open woonkamer.

Zijn unieke vorm voegt ook een vleugje design toe aan uw woning. De kleine zeshoekige cellen waaruit de buitenschaal bestaat, schitteren en weerspiegelen het licht, dat moeiteloos wordt verdeeld door de hele ruimte. Ook veranderen ze van aanzicht, telkens als ze vanuit een andere hoek bekeken worden, en dat verandert Philips Hue Phoenix in een ‘levend’ object dat een explosie van wit licht produceert.

Dankzij de toegang tot alle connectiviteitseigenschappen van Philips Hue, levert de Philips Hue Phoenix meer dan alleen maar wit licht van hoge kwaliteit. Aangezien deze connected is, is het mogelijk de veiligheid en beveiliging te verbeteren, zelfs als u niet thuis bent, door de lampen zo te programmeren dat zij ‘s avonds aan gaan en tegen bedtijd weer uitgaan. Verder kunt u ook nog discrete waarschuwingen instellen voor nieuwe e-mails of weersveranderingen, via een vriendelijke ‘lichtmelding’ voor elke connected lamp in uw woning.

Philips Hue Phoenix werkt naadloos samen met alle Philips Hue- en Friends of Hue-producten, en is gemakkelijk te integreren met een bestaand netwerk. Het instellen van een nieuw netwerk verloopt echter ook erg eenvoudig: verzeker u ervan dat de Philips Hue bridge is verbonden met uw draadloze netwerk, download dan eenvoudig de Philips Hue-app naar uw smartphone of tablet en sluit de Philips Hue Phoenix aan.

Philips Hue Phoenix is in Europa vanaf april 2015 verkrijgbaar als plafondlamp, pendellamp, tafellamp, wandlamp en downlighten in Noord-Amerika vanaf mei 2015.

 • Philips Hue Phoenix downlight adviesprijs: € 49
 • Philips Hue Phoenix wandlamp adviesprijs: € 129
 • Philips Hue Phoenix tafellamp adviesprijs: € 179
 • Philips Hue Phoenix plafondlamp adviesprijs: € 349
 • Philips Hue Phoenix pendellamp adviesprijs: € 349

¹ Philips SchoolVision, Universiteitskliniek Hamburg – Eppendorf, 2010

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top