woensdag, november 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig: BIL stelt haar nieuwe mobiele & internetapplicaties voor
Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig: BIL stelt haar nieuwe mobiele & internetapplicaties voor

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en veilig: BIL stelt haar nieuwe mobiele & internetapplicaties voor

  • Luxemburg
  • BILnet en BILnet Mobile, de streng beveiligde internettoepassing en mobiele applicatie van Banque Internationale à Luxemburg (BIL) werden helemaal vernieuwd en zijn nu nog eenvoudiger in het gebruik. Na het uitrusten van haar kantoren met gratis wifi, biedt BIL haar cliënten nu ook meer comfort bij het uitvoeren van hun banktransacties thuis en onderweg.
  • BIL
  • https://www.bil.com
  • info@bil.com

Een nieuw kleedje voor BILnet

BILnet is het meest volledige programma voor internetbankieren in de bankwereld in Luxemburg. Het kan bijna alle transacties aan die in de kantoren mogelijk zijn: bedragen overschrijven, een rekening openen, orders doorgeven, enz. BILnet biedt de gebruiker ook een persoonlijke pagina voor het beheren van begunstigden, kaartlimieten en elektronische uittreksels, en de mogelijkheid om in te tekenen op de verschillende diensten voor BILnet en BILnet Mobile. De volledige transactiesite van BIL kreeg een opknapbeurt, en het geheel werd uitgebreid met nieuwe functionaliteiten:

Meer eenvoud: Vereenvoudigde toegang voor de gebruiker (rekeninghouder en gevolmachtigde). Bevestigen van courante transacties via klikken. Eén enkel scherm voor overschrijvingen naar een eigen of andere rekening in Luxemburg of in het buitenland. Uitvoering van transacties tot 20.30 uur. Gemakkelijker kredietkaarten bestellen en uitgaven en maandelijkse limieten raadplegen. Betere opzoekfunctie en klassement van digitale documenten in verband met de rekeningen.

ƒMeer gebruiksgemak: Duidelijker menu met nieuwe sneltoetsen voor directe toegang tot de meest gebruikte transacties. Centrale toegang tot algemene financiële informatie, eigen orderboekjes en virtuele portefeuilles.

ƒMeer veiligheid: Versturen van bijlagen en verschijnen van waarschuwingen bij de ontvangst van bepaalde berichten of documenten via het beveiligd berichtensysteem. BIL heeft hierbij gekozen voor LuxTrust-authentificatie. Door deze keuze garandeert de bank een veilige toegang tot BILnet en BILnet Mobile, gecombineerd met een gemakkelijke bevestiging van verrichtingen na het inloggen, zonder dat voortdurend wachtwoorden hoeven te worden opgegeven. De oplossing van LuxTrust biedt vandaag de beste garantie op het vlak van computerveiligheid.

Steeds veelzijdiger en mobieler

Met BILnet Mobile biedt BIL een app voor rekeningbeheer aan gebruikers van smartphones en tablets met OS (Apple) of Android. De app werd gelanceerd in 2011 en omvat functies voor het uitvoeren van overschrijvingen en het beheren van een aandelenportefeuille, maar ook voor het opzoeken van de dichtstbijzijnde bancontact en het simuleren van een lening. Nu is BILnet Mobile uitgebreid met een nieuwe functie: Quick View. Met Quick View kun je snel een blik werpen op de stand van je rekeningen en van je kredietkaarten, in alle veiligheid. Omdat het louter om een raadpleegfunctie gaat, is voor Quick View geen toegangscode vereist: de app toont geen naamgegevens en laat geen transacties toe. Quick View kan op BILnet worden geactiveerd voor een of meer geselecteerde rekeningen.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top