vrijdag, december 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Internet & ICT / Eenvoudig je vrienden terugbetalen met Twyp
Eenvoudig je vrienden terugbetalen met Twyp

Eenvoudig je vrienden terugbetalen met Twyp

  • Nederland
  • Met de nieuwe app Twyp, kan snel en makkelijk geld aan elkaar worden overgemaakt. Een bankrekeningnummer intoetsen hoeft niet, de app werkt namelijk via de contactenlijst in de telefoon. Twyp-gebruikers kunnen elkaar zo makkelijk geld betalen en terugvragen en tegelijk een berichtje versturen. De app is gratis en werkt op smartphones met Android en iOS. Ook mensen die geen klant zijn bij ING kunnen Twyp (‘The Way You Pay’) gebruiken.
  • www.ing.nl
  • info@ing.com

Heidi van Eijk, Directeur Experience Dagelijkse Bankzaken: “ING zoekt continu naar manieren om betalen gemakkelijk te maken. Twyp lost het ongemak op dat mensen ervaren als ze elkaar na bijvoorbeeld een avondje uit geld verschuldigd zijn. Je hoeft geen lange bankrekeningnummers uit te wisselen, met Twyp zoek je gewoon in je contactenlijst. Op basis van het telefoonnummer maak je geld naar elkaar over. Je smartphone is alles wat je nodig hebt.”

Twyp werkt met iDEAL en credit card

Na het downloaden van Twyp maakt de gebruiker gemakkelijk een bedrag over naar het Twypaccount via iDEAL of creditcard. Vanuit het Twypaccount kunnen dan over en weer betalingen worden gedaan op basis van de telefoonnummers uit de contactenlijst op de smartphone. Door de keuze om Twyp niet aan een specifieke bank of bankrekening te koppelen, kan iedereen Twyp gebruiken. Twyp is te downloaden in de App Store en  Google Play. Na het downloaden kan een gebruiker binnen 30 seconden een Twypaccount activeren.

Nieuwe releases op basis van klantfeedback

Twyp is een idee van ING en is eind vorig jaar ook geïntroduceerd in Spanje. ING zal regelmatig nieuwe versies uitbrengen van Twyp, die worden ontwikkeld naar aanleiding van de wensen en ideeën van gebruikers.

Over Content Editor R

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top